Ja zatim nevim, pokud se me poradi vyhandlovat den volna, mohl bych jet v patek, ale ve ct urcite ne :-(
Jinak bych te Erbe klidne svezl, nebo zase Palka s Baculou, ti tam ale take asi chteji byt drive, jestli se nepletu.
Žopský Vypalovák vol.4
-
- Stálý člen
- Reputace: 2419
- Obrázky: 0
Re: Žopský Vypalovák vol.4
Rád bych se za vámi též podíval a seznámil. Dnes je to na mne ale ještě trochu moc brzo.
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
No já mám v plánu dorazit jako loni, to jest v pátek dopoledne, ale na druhou stranu to třeba klapne už ve čtvrtek večer.
Těším se moc. Plody uvidím jak to začne kvést, zatím je to velký otazník u mne venku....
Ale každý rok něco bylo. Jen poprosím Dartviktu o zaslání odkazu do PM. Díkes
Těším se moc. Plody uvidím jak to začne kvést, zatím je to velký otazník u mne venku....
Ale každý rok něco bylo. Jen poprosím Dartviktu o zaslání odkazu do PM. Díkes
Zdarec,
čtvrtek odpo. to jistí
čtvrtek odpo. to jistí

-
- Stálý člen
- Reputace: 5033

co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
Jsem rád, že se nám to tady pomaličku rozjíždí a již víme i nějaký ty příjezdy. Já se značkách otočím ve čtvrtek odpoledne a v pátek počítám s celým dnem. No a v sobotu se standardně zbořím, vždyť to už znáte
Snad mě tentokrát nenapadne jít do KM pěšky, jak tomu bylo minulý rok 
Pedrovi jsem tabulku přeposlal, stejně tak Baculi a tím pádem bychom měli být asi tak nějak všichni...
Těším se na vás

Pedrovi jsem tabulku přeposlal, stejně tak Baculi a tím pádem bychom měli být asi tak nějak všichni...
Těším se na vás

- accuface
- Stálý člen
- Reputace: 3183
Tož zdarec všeci, určitě bych chtěl dorazit v sobotu na samotnou akci a podpořit Vás v bohulibé činnosti, kterou organizace této události určitě je. Rád Vás všechny zase uvidím a koho ještě osobně neznám, rád se seznámím. Pokud by bylo potřeba s něčím pomoci, dejte vědět, mohl bych dorazit v pátek dopoledne.
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
Ja urcite dorazim, uz jsem si davno udelal velky cerny kriz do diare
Jeste premyslim, jestli nedorazit uz v Patek, prece jen ta Sobota ubehne jak voda...

Jeste premyslim, jestli nedorazit uz v Patek, prece jen ta Sobota ubehne jak voda...
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com