Tak tohle musím potvrdit...dobrý rum (taky tomu moc nerozumím a kupuji si co mi chutná) a dobrý doutník, to je pro mne relax. Na doutníky moc času nemám, ale hlavně ani prostor na kouření. Doma se to kouřit nedá a venku je zima, takže čekají v "humidoru" na příležitost...ovšem doma si zapálím vodnici a to taky ujde (sice žena mi říká, že 2x-3x za týden je trošku moc, ale nemyslím sitydzej píše: ↑24 led 2020 09:00Ajtakrajta, rumofilové se dali do debaty. Bych se i přidal, ale nerozumím tomu, jen to piju, páč mi to chutná . Teda krom tuzemáku
... A dótnáky taky můžu, akorát doma nemám tolik času a příležitostí, si v klidu spočinout na terase a fóknót si.
No tak si myslím, že to určitě letos dohoukáme.![]()
Pedro píše: ↑24 led 2020 09:47Tak tohle musím potvrdit...dobrý rum (taky tomu moc nerozumím a kupuji si co mi chutná) a dobrý doutník, to je pro mne relax. Na doutníky moc času nemám, ale hlavně ani prostor na kouření. Doma se to kouřit nedá a venku je zima, takže čekají v "humidoru" na příležitost...ovšem doma si zapálím vodnici a to taky ujde (sice žena mi říká, že 2x-3x za týden je trošku moc, ale nemyslím sitydzej píše: ↑24 led 2020 09:00Ajtakrajta, rumofilové se dali do debaty. Bych se i přidal, ale nerozumím tomu, jen to piju, páč mi to chutná . Teda krom tuzemáku
... A dótnáky taky můžu, akorát doma nemám tolik času a příležitostí, si v klidu spočinout na terase a fóknót si.
No tak si myslím, že to určitě letos dohoukáme.![]()
). Člověk si na hodinku - hodinku a půl sedne a relaxuje.
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů