2x Takanotsume
2x Habanero Red Savina
1x Chinese chilli pot
Všechyn kytky mám zatím za oknem, jelikož se mi staví balkon

Jinak mě najdete i na free groweru, čágo

Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
Papričku jsem snědl jednu celou, jim je tak 1 krát týdně , byli docela pálivé, ale dalo se to vydržet ,připadala mi taková nasládlá, nástup byl okamžitý, drželo se to tak 5 minut, pak to začlo rychle klesat ,dávám tomu tak 3,5 z 10 možných, a ty semínka jsou bílé kuli fotoaparátu, jinak jsou žlutémopslik píše:Děkujeme za příspěvek. Můžeš ještě prosím doplnit informaci jak jsou papričky pálivé, popř. jak chutnají?
Na první fotce je zřejmé, že plod ještě není zcela zralý, semínka mají světle bílou barvu - je tomu tak, nebo se pletu?
DíkyGreenShark píše:Papričku jsem snědl jednu celou, jim je tak 1 krát týdně , byli docela pálivé, ale dalo se to vydržet ,připadala mi taková nasládlá, nástup byl okamžitý, drželo se to tak 5 minut, pak to začlo rychle klesat ,dávám tomu tak 3,5 z 10 možných, a ty semínka jsou bílé kuli fotoaparátu, jinak jsou žlutéa plod je cca 6cm dlouhej a asi 1,5 cenťáku tlustý, a i docela tvrdý
...
Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
Dobře, napíšu ti do SZmopslik píše:
Prosím o zachování osiva, vyměníme spolu za nějakou odrůdu, kterou ještě nemáš
Pokud bys byl v to poslat na naše náklady jednu dozrálou papričku, budeme jenom rádi.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host