Přesto, že mám problémy s usínáním, tak rozhodně neusínám na vavřínech. Avízoval jsem zde, že pojedu sklidit do práce. Tak jsem tam byl předevčírem a docela nářez. Už kdesi v předchozích příspěvcích jsem psal o kvantech plodů, které možná ani nebudou mít čas dozrát. Spousta jich dozrála, přivezl jsem přes půl papírové tašky z Lidlu, některé, tak čtvrtina je ještě tedy zelená, ale to jsem tam ještě něco málo nechal. Možná ještě týden počasí vydrží....
Jinak mám v tuto chvíli v garsonce těsno, dvě kytky na okně, všude platíčka s chilli, sklenice. Dnes v plánu chilli pastu, naložení na browning srírachu,zítra omáčku snad poslední ...nemám už sklo, sháním ho kde se dá.
A taky jsem už včera a dnes odpoledne chci chvíli pokračovat, postupně likvidovat kytky na zahradě. Jde to všechno pomaleji, noha ještě není úplně v pořádku a musím často odpočívat. Čas letí, příští týden začínám s intenzivní rehabilitací a času nebude no a udeří listopad a hurá do práce.
Pár foteček a upozorním ještě na nevelkou kvalitu fotek a na to, že zvláště červené odrůdy vykazují i v reálu ubývající slunce a nízké teploty.
Mám trochu mindrák, sleduji taky FB a tam jsou k vidění ukrutně krásně barevný ,,slimejše" a ,,žhnoucí uhlíky" zvláště v podání Lukáše Černého.
Napřesrock chci jít do několika těchto druhů. Zde k nahlédnutí.
http://www.chilli-papricka.cz/kategorie/vlajkove-lode/