Hello.
Tak na úvod hlásím, že nakažen z vypalováku darem od koniashe jsem vyzkoušel podle tohoto videa z youtube
https://www.youtube.com/watch?v=ZDZxVUT ... e=youtu.be
Výsledek byl včera rozbalen a vypadá to takto

Maso je vlhčí, není tak vysušené jako od koniashe a chuťově je víc slané. Neboť bylo jen v soli jak je na návodu (myslím si, že dle koniashova návodu to bude lepší, vyzkouším za týden). Pak jsem to nechal asi dvě hodinky v takovém kořeněném, ale neslaném nálevu a osušené obalil v koření a hurá na 12 dní v gáze na garnýž. Výsledek ujde, ale musím to vychytat...
Teď zkouším tento postup, ale s kotletou.
https://mnamky-recepty.webnoviny.sk/rec ... krkovicka/
V pondělí jsem na plantáži přesunul kytky do skleníku po okurkách.
Bolivian bumby je obsypaná květy a asi pak půjde dozrát domů, protože jsou to fakt stovky květů.

Habanero White Giant

Jolokia White se spoustou plodů. Už se těším na jednodruhové koření z ní.

No a foto skleníku. Je to trošku máznuté. Sorry

Tak zatím se tam mají potvory jako v bavlnce. Dnes jsem posbíral plody pro Faboše a Golonku, Zítra posílám.
Přeji hezký víkend.