Díky za slova uznání. Neříkám že nepotěší, určitě ušetří několik poklepání na levé rameno pravou rukou, ale při mé vrozené skromnosti musím říct, že se to tak nějak vyvinulo, věci do sebe zapadly, těší mě to a mám smysluplnou náplň. Na svou obranu chci ještě prohlásit, že oproti mnohým, mám v těch majdách výhodu toho že jsem původně kuchař a taky jsem se před časem zapletl s partou chillenců, která pořádá Vypalovák a to mě taky hodně motivuje a baví. A v neposlední řadě, snad tam někde nahoře při konečným sčítání všech hříchů dostanu pár odpustků za charitu, kteroužto tak trochu taky činím. Tak jsem se vykecal, sbalím ještě pár drobností a za chvíli razím na vlak do těch Budějic.
Zdravím přátelé. Přihodila se mi v sobotu docela nemilá komplikace. Ve chvíli, kdy jsem se chystal na pár dní do Budějic, skočil jsem si utrhnout pár rajčátek na cestu a pár raritních paprik pro synova adepta a skončil jsem po pádu ze schodů v nemocnici.
V tuto chvíli už jsem doma, částečně na berlích a pracuji na tom vše skloubit tak abych fungoval. Mám hlavu jak balon co provedu s dozrávajícím chilli doma a co teprve v práci. Ono si to sedne, promyslím a požádám pár přátel o pomoc.
Vypalovák je velká neznámá, ale účast nevylučuji, leč spíš na čumendu než na nějakou aktivní. Později přidám pár fotek, času bude spoustu, berle už ovládám.
Oooouuuu. Kamaráde, já moc dobře vím jak bolí koleno. Ruplo mi několikrát a je to porod. No budeš teď mít čas na spoustu věcí. Tak srůstej a uzdrav se.
Ahoj Erbe a držím palce ať se vše dobře hojí a jsi brzy fit
Určitě bude tvá nepřítomnost na vypalováku veliká ztráta a zátěž pro ostatní bez tvého umu a fortelu budou ty Dobroty co jsi tam dělal, určitě při nejmenším "jiné" ale to se nedá nic dělat když osud hodí klacek pod nohy když to člověk nejméně čeká,jestli se to tak dá říci...
Hlavní je ať se co nejdříve uzdravíš to je teď priorita...
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo... Jára Da Cimrman