Kdy s rostlinama ven?
Re: Kdy s rostlinama ven?
Myslíte, že můžu přesazovat ven do volný půdy už teďka 5.-8. května? Nadmořská výška cca. 300m, oblast České Středohoří. Normálně bych je dal ven až po 15. květnu, ale jaksi už zabíraj moc místa 

- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Vydrž, mně už taky vytlačují z bytu.
Bohužel jde taky o to, že do konce tohoto týdne musíme vyklidit balkón z důvodu zateplení paneláku...takže mi v podstatě nic jinýho nezbejvágandalf píše:Vydrž, mně už taky vytlačují z bytu.

Mrznout nema, ale ke konci tydne hlasi v noci opet 5-7 stupnu, takze alespon perinu a precist pohadku vecer ;-)
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tě lituju - my jsme tím prošli taky a je to děs. A to si ke mně kamarád "odložil" jedny hodinky za 630.000,- a druhý za 140.000,- /jel na dovolenou a doma to nechtěl nechat/. Hlavně ten prach ......gorgitko píše:Bohužel jde taky o to, že do konce tohoto týdne musíme vyklidit balkón z důvodu zateplení paneláku...takže mi v podstatě nic jinýho nezbejvágandalf píše:Vydrž, mně už taky vytlačují z bytu.Mrznout už snad nebude...
Je blbý, že se to dělá zrovna teď, ale mít prosklenej balkón se z hlediska pěstování vyplatígandalf píše:Tak to tě lituju - my jsme tím prošli taky a je to děs. A to si ke mně kamarád "odložil" jedny hodinky za 630.000,- a druhý za 140.000,- /jel na dovolenou a doma to nechtěl nechat/. Hlavně ten prach ......gorgitko píše:Bohužel jde taky o to, že do konce tohoto týdne musíme vyklidit balkón z důvodu zateplení paneláku...takže mi v podstatě nic jinýho nezbejvágandalf píše:Vydrž, mně už taky vytlačují z bytu.Mrznout už snad nebude...

To už sem ale nepatří

- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
Přesad je do velkého květníku (kýblu,vědra atd..) a můžeš je dávat na zahradu už ted a přes noc domu....jinak pokud půjdou do země tak v půlce května (ale ani tak nemáš jistotu)...stačí jeden noční mrazík a vše je v pr....
ure just lácky boyfka82 píše:každý rok dávám do skleníku část sazenic v dubnu. Je to na Opavsku a vždy přežili. Loni jim mráz spálil pár lístků, ale újma v podstatě žádná.