Erbovo totální chillenství 2019
Re: Erbovo totální chillenství 2019
Deda Erben opet jede bomby. Kloboucek 

- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Zdravím přátelé.Od posledního příspěvku mapujícího moje snažení doma uběhlo tak deset dní a musím říct, že už jsem měl lepší kytky, v tuhle dobu.
Hodně studený květen, nedotažené slunění sazenic, vyúsťující v to, že kytky byly sem tam popálený od slunce a teď se mi u některých kytek začíná ukazovat přehnojení. Zajímavý je, že se to kroucení nových lístků ukazuje, zvláště u těch ,,zaprdlejších" co moc nerostou. To je totiž tím, že některý potvory se rozhodly nejdřív budovat kořenový systém a narazily tak na kravský granule, které jsem dával do spodní části substrátu v nádobách. Dnes jsem se tomu trochu víc věnoval a říkám si jsem tak netrpělivý nebo je skutečně zpoždění cca 14 dní ??? Jak u kterých kytek, ale celkově asi ano, dnes jsem porovnával obrázky z loňska a oproti loni tedy zpoždění nacházím. Jsou ale vyjímky, pěkně roste třeba Naganero, Podzilla, TS Brown, Goronong a třeba ještě velmi očekávaná Haruga, naopak naprosto po finálním vysazení pěkných sazenic naprosto živoří Brazilci, nevím proč mi také bez důvodu usychá jedno ze dvou Ajiner. No to všechno patří k věci, asi jsem moc namlsaný, vloni mi šly kytky ukázkově. Ale jsou i pěkný pohledy na některé premiantky, vcelku se třeba chinnesky ani moc nesnaží kvést, anumky už jedou a některé květy jsou moc pěkný. Super kvete a nasazuje Czech Black....tu myyyyluju

první Naganerko, v porovnání s loňskem pouze o čtyři dny později.

Jako o život kvete a nasazuje okraska Pretty Purple, jež jsem ve dvou exemplářích umístit na okno garsonky.Díky Pedro.

No závěrem....to teď vypadá na příznivé klima tak snad vše poroste jak má.
PS: Začali zlobit mravenci tak jsem jim to hned zatrhnul růžovým bufítkem.
Chilli zdar

Hodně studený květen, nedotažené slunění sazenic, vyúsťující v to, že kytky byly sem tam popálený od slunce a teď se mi u některých kytek začíná ukazovat přehnojení. Zajímavý je, že se to kroucení nových lístků ukazuje, zvláště u těch ,,zaprdlejších" co moc nerostou. To je totiž tím, že některý potvory se rozhodly nejdřív budovat kořenový systém a narazily tak na kravský granule, které jsem dával do spodní části substrátu v nádobách. Dnes jsem se tomu trochu víc věnoval a říkám si jsem tak netrpělivý nebo je skutečně zpoždění cca 14 dní ??? Jak u kterých kytek, ale celkově asi ano, dnes jsem porovnával obrázky z loňska a oproti loni tedy zpoždění nacházím. Jsou ale vyjímky, pěkně roste třeba Naganero, Podzilla, TS Brown, Goronong a třeba ještě velmi očekávaná Haruga, naopak naprosto po finálním vysazení pěkných sazenic naprosto živoří Brazilci, nevím proč mi také bez důvodu usychá jedno ze dvou Ajiner. No to všechno patří k věci, asi jsem moc namlsaný, vloni mi šly kytky ukázkově. Ale jsou i pěkný pohledy na některé premiantky, vcelku se třeba chinnesky ani moc nesnaží kvést, anumky už jedou a některé květy jsou moc pěkný. Super kvete a nasazuje Czech Black....tu myyyyluju

první Naganerko, v porovnání s loňskem pouze o čtyři dny později.
Jako o život kvete a nasazuje okraska Pretty Purple, jež jsem ve dvou exemplářích umístit na okno garsonky.Díky Pedro.

No závěrem....to teď vypadá na příznivé klima tak snad vše poroste jak má.
PS: Začali zlobit mravenci tak jsem jim to hned zatrhnul růžovým bufítkem.
Chilli zdar

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
-
- Stálý člen
- Reputace: 5033

co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Kontaktovat uživatele:
A já furt ještě típu plody u Baccatum, ale už s tím přestávám 

- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
No, Erbe, vážně se ti to nezdá. Já měl loni chinesky v tuto dobu tak o 30 čísel větší a první rostoucí plod. Letos ani prd, stále čekám. A naganero se mi nějak zastavilo v růstu, kvete, ale neroste. Počasí k prdu. 

„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

-
- Stálý člen
- Reputace: 1654
Ahoj Erbe, máš to supr. Jak píšou ostatní, srovnávat letošní a loňskou sezónu asi nejde. Já mám opačný "problém" než ty. Chinesky jsou menší, ale krásně obrůstají. Baccatum kvetou a chtějí plodit. Ale annuumky jsou těžká bída. Největší má asi 20cm, je to žalostný pohled. Loni jsem přesně ode dneška za měsíc sklízel první úrodu Jalapeno, letos budu rád, když sklidím aspoň pár kousků v srpnu/září...
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Kontaktovat uživatele:
Letos ty Anuumky jedou fakt blbě 

- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
Letos jsem v tuhle dobu měl sklizenou první vlnu na Pequin Mixu.

„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“