lobo píše: ↑24 kvě 2019 08:40
Nazdar kamaráde, tak už zase v Africe jo ? To jsou kluci nevolnický určitě rádi že se jim vrátil chlebodárce
Řeknu ti, ovoce paráada ale co takhle nějaký maso? nějaká poštní krysa by nebyla ??
A co papričky budeš nějaký vysazovat nebo na to dlabeš??
Ahoj. Hele, na paričky tady dlabu, já stejně za měsíc jedu domů, takže co mám v ČR mi stačí. Oni tady na zahradě skáceli 2 stromy yuky a pomlátili mi ananasy a papaju co tu rostla. Kolega tu hodil pár semínek melounu do trávy a ti mutanti až na dva vše posekali při sekání. A i ty dva skalpovali. Takže zahradničení až příště.
Maso si já kupuju jen v supermarketu, to co jsem ti ukazoval na fotkách ne. Leda ryby, tam chci zaket zítra odpoledne a koupit si nějakou barakudu, makrelu atd. Kdybych věděl jak udělat langustu, tak to taky. Krevety prodávají na kýble, prostě sen. Všechno to ovoce na marketu včera stálo 8$.
Jinak k nákupu v obchodě...včera jsem nakupoval zásoby...mléko 2$, nescafé gold 100g 8$, jahodová marmeláda (pěkně hnusná) 5$, mouka hladká 907g za 3,40$, corn flakes 4$, toaleťák jedna rulička 0,60$, juice rauch 1litr 2,90$...jen aby jsi měl představu, kolik sebou až sem za mnou někdy přijedeš (i s Baronem).
Tak zdravím z černého kontinentu a dám sem pak zase nějaké fotky.