Jídlo bylo připravováno v podmínkách o kterých se nám evropanům ani nezdá!!! Chuťově však pecka jak s kuřetem nebo i z rybou. Spláchli jsme to Gazelou která nebyla až tak zlá...Pak mi strčili do rukou malýho černůška a bylo. Nezůstal sem rodince která čítá 18 lidí nic dlužen a na oplátku jim koupil 50kg pytel rýže!
Yassa
-
- Stálý člen
- Reputace: 3466
- Obrázky: 0
Re: Yassa
A tady z rodinného kruhu domácnosti kam jsem se trochen vecpal

Jídlo bylo připravováno v podmínkách o kterých se nám evropanům ani nezdá!!! Chuťově však pecka jak s kuřetem nebo i z rybou. Spláchli jsme to Gazelou která nebyla až tak zlá...Pak mi strčili do rukou malýho černůška a bylo. Nezůstal sem rodince která čítá 18 lidí nic dlužen a na oplátku jim koupil 50kg pytel rýže!
Re: Yassa
Barone, já smekám. Líbí se mi ta tvá podpora rodiny. Dělám to tam taky a je to výborný. Víš, jak 2-3 pytle rýže, nebo karton kuřecích stehen do vesnice udělají radost. Nebo dětem vozím školní potřeby, vyřazené hračky a pro všechny oblečení, do kterého se nevejdu nebo z něj potomci vyrostli
. Humanitárka se tam prodává přímo v přístavu, vůbec nemá cenu se k tomu vyjadřovat.
Ale protože je to o jídle, tak jsem rád, že jsi potvrdil mé dojmy z tohoto pokrmu. Díky za report. Já ochutnal několikrát jak s rybou, tak s kuřetem. (někdy s obojím najednou).

Ale protože je to o jídle, tak jsem rád, že jsi potvrdil mé dojmy z tohoto pokrmu. Díky za report. Já ochutnal několikrát jak s rybou, tak s kuřetem. (někdy s obojím najednou).