Jaká používáte hnojiva na papričky?
Re: Jaká používáte hnojiva na papričky?
Doma v květináči plagron květ,ve skleníku cererit tekutý i na rajčata,ale letos zkusím tekutý kokodák od hoštic, slyším na to samou chválu.
- Chilli.tk
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
Doporučuji vyzkoušet slepičinec pouze na polovině sklizně...
Ne že bych mu nedůvěřoval, ale mám zkušenosti s tím, že agresivní slepičinec se projevuje v chuti produktu...
Další věcí je aplikace slepičince na podzim aby látky prošly změnou a stal se z nich námi chtěný humus, který rostliny poté rády přijímají..
Chilli.tk
Doporučuji vyzkoušet slepičinec pouze na polovině sklizně...
Ne že bych mu nedůvěřoval, ale mám zkušenosti s tím, že agresivní slepičinec se projevuje v chuti produktu...
Další věcí je aplikace slepičince na podzim aby látky prošly změnou a stal se z nich námi chtěný humus, který rostliny poté rády přijímají..
Chilli.tk
- Hami
- Stálý člen
- Reputace: 3
Ahoj,
podobný příspěvek jsem od Tebe četl už loni
. Druhou polovinu loňské sezóny jsem hnojil pouze Hoštickými slepičinci a na kvalitě plodů to rozhodně znát nebylo....Letos použití slepičinců rozhodně zopakuji...
Měj se - Hami
podobný příspěvek jsem od Tebe četl už loni

Měj se - Hami
A co říkáte na Hoštické guano mořských ptáků? V podstatě by to mělo být to samé co slepičáky, ale je v tom asi víc draslíku.
http://www.zahradkarske-potreby.cz/host ... 510883.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zahradkarske-potreby.cz/host ... 510883.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- Chilli.tk
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj
Samozřejmě jsem pochopil že na květovou kvalitu to vliv mělo, ale na chuťovou nikoliv. Ale dobře! Máme prvního zkušeného
V každém případě ohlasy jsou parádní tak proč to nezkoušet dál, cena je jistě příznivá...
Zatím...
Chilli.tk

<- Trochu si rýpnu, protože pokud to na kvalitu nemělo vliv, nemá cenu to jistě používatpodobný příspěvek jsem od Tebe četl už loni. Druhou polovinu loňské sezóny jsem hnojil pouze Hoštickými slepičinci a na kvalitě plodů to rozhodně znát nebylo...

Samozřejmě jsem pochopil že na květovou kvalitu to vliv mělo, ale na chuťovou nikoliv. Ale dobře! Máme prvního zkušeného

V každém případě ohlasy jsou parádní tak proč to nezkoušet dál, cena je jistě příznivá...
Zatím...
Chilli.tk
- rytir91
- Stálý člen
Já používám jenom slepičky tak doufám že to bude stačit
a ve skleníku je už koňskej hnůj+ rašelina s hlínou 

- Hami
- Stálý člen
JJ, napsal jsem to blbě...jen si rýpej 
Dokonce jsem u HOTHEADS objednal sušenou Nagu pro porovnání a ta má loňská mi přijde chutnější a silnější!!!

Dokonce jsem u HOTHEADS objednal sušenou Nagu pro porovnání a ta má loňská mi přijde chutnější a silnější!!!
-
- Stálý člen
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte,
Túto moju prvú sezónu použijem tieto hnojivá:
Na rast - Hoštické hnojivo na rajčata a papriky s obsahem guána, budem striedať s hnojivom, od Bio Bizz - Alg-A-Mic.
Plod kvet - tekuté slepičince
Pomocný prípravok pre rastliny - Lignohumat,
použivam 3-4 ml na 1l do zalievky každý 2 týždeň
Sezóna Chilli papričiek 2012
Túto moju prvú sezónu použijem tieto hnojivá:
Na rast - Hoštické hnojivo na rajčata a papriky s obsahem guána, budem striedať s hnojivom, od Bio Bizz - Alg-A-Mic.
Plod kvet - tekuté slepičince
Pomocný prípravok pre rastliny - Lignohumat,
použivam 3-4 ml na 1l do zalievky každý 2 týždeň
Sezóna Chilli papričiek 2012
Naposledy upravil 1 dne bcm; celkem upraveno 11x.
Botanika, Kaktusy a Sukulenty, Chilli - http://www.bcm.estranky.cz