Zdravím přátelé tentokrát po 14 dnech. Byly nějaký potíže, takže veškeré moje sazenice skončily pouze u oken a řeknu vám, že je tam narváno. A to nejen doma a ve vrátnici, ale musel jsem podplatit kluky šoféry a okupuju jim dvě okna na šatně. Naštěstí jsem si za pár let vybudoval slušnou ekipu příznivců capsaicinu i mezi nimi. Nechci to úplně moc rozebírat, v podstatě jde o to že lidi jsou starostliví a někteří i nepřející. Ale kytky to dávají, sice se trochu vytahují, sem tam jim alespoň trochu přisvítím lampičkami. Jinak až na pár, slovy tak kolem dvaceti zabržděnek mám už všechny chinesky a i pár ajin v 0,5 lt kelímcích, mám ještě hromadu sazenic annumek, potřeboval bych je přesadit musím rychle vyřešit, kam přesunu část kytek, která byla přesazována jako první a které už jsou pěkně zakořeněný a snesou případný přesun do chladnějšího prostoru, aniž by se totálně zabrzdily. Přes tuto komplikaci to jde dobře a kytek bude dostatek. Pár fotek pořízených dnes, za přísvitu zmíněných lampiček, úpíce na třetí šichtě ze čtyř.
Ve džbánech loňské indoor Naganero a JPGS.

Plantáž chinesek....

Anumky čekatelky....

Takže chilli zdar a ať se daří.