Bez EC metru budeš upřímně řečeno v kelu. Hydro je dost háklivé a potřebuješ odměřit celkem přesný roztok. Já už na to neměl nervy ani s EC a PH metrem.
Vyziva
- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
- Obrázky: 0
Re: Vyziva
No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This
- gyver
- Stálý člen
- Reputace: 825
Nevadí, uvidíme. Ak by dačo náhodou vyrástlo, zazdieľam. Paradoxne tá hydrotácka z ikea je asi tá najlacnejšia vec z celého ich sortimentu, tak som si ju zobral len tak na pohranie ...
ec a ph som ani nechcel zháňať, to by sa cenovo ten pokus posunul rádovo niekde inde.
ec a ph som ani nechcel zháňať, to by sa cenovo ten pokus posunul rádovo niekde inde.
- gyver
- Stálý člen
- Reputace: 825
Ahojte, pre tých, čo to zaujíma, hlásim ukončenie prvej etapy IKEA hydropónie a píšem pár poznatkov tu:
topic8147-40.html#p83102
topic8147-40.html#p83102
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
Pekny pokus, diky za poznatkygyver píše: ↑17 dub 2019 09:09Ahojte, pre tých, čo to zaujíma, hlásim ukončenie prvej etapy IKEA hydropónie a píšem pár poznatkov tu:
topic8147-40.html#p83102

Me to taky celkem dost roste, na to, ze pouzivam stejne hnojivo jako do substratu a sklenici od okurek. Na konci sezony si to nejak musim shrnout podle finalni podoby rostlin, ale vypada to, ze to roste "skoro" zadarmo v mensim meritku

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Mno pokud vysadis hnojeni tak tyden pred sklizni a budes jen zivit upravenym roztokem se spravnym PH, tak snad to jist pujde 
S kristalonem jsem take zacinal pred 6ti lety, nyni bych to dal tak maximalne k okrasnym kytkam.
Kytka vlastne jedinne ziviny co ma kdyz prerusis prisun z hydra jsou zbytky z listu, nevim ale jak dlouho je to v plodech v tomto pripade.

S kristalonem jsem take zacinal pred 6ti lety, nyni bych to dal tak maximalne k okrasnym kytkam.
Kytka vlastne jedinne ziviny co ma kdyz prerusis prisun z hydra jsou zbytky z listu, nevim ale jak dlouho je to v plodech v tomto pripade.
Napadlo ma, ak sa robi roztok na 3000us, ci uz kristalon alebo chillifocus nieje to vo vysledku jedno? Tak ci onak budu plody nabite latkami, mimo to hydro na kristalone som siel 1g/3l cca 400us rastlina ide pekne, presiel som na 3000us uvidime ako jej to pojdeMartinS píše: ↑10 srp 2020 15:20Mno pokud vysadis hnojeni tak tyden pred sklizni a budes jen zivit upravenym roztokem se spravnym PH, tak snad to jist pujde