OskaR 2019 - jen v poklidu
- stankar
 - Stálý člen
 - Reputace: 1311
 - Obrázky: 0

Re: OskaR 2019 - jen v poklidu
Taky me hodne zajimaji ty Naganera, taky budu sledovat 
 At se dari, oskare  

Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10  

stankar1990@gmail.com
Ahoj Oskare, 
Jsem rád, že další pardál ze "starý party" založil vlákno

Vidím letos ses do toho opřel nějak víc než jsi původně zamýšlel nebo se pletu ?
 Možná že jo. 
Každopádně já jsem taky hodně zvědavej na ty "klasický" nekrosnutý Naganera a ačkoliv jsou to z části i moji "potomci" tak jsem na ně trochu "zanevřel" ale to spíš bude tím, že jsou v naší chilli komunitě hojně pěstována což byl taky účel a taky asi hlavně tím, že je mám v několika svých crossech takže jsem dával prostor těm crossům. Což mě ted trochu serinká ale letos mám i tvoje Ajinero a svoje klasický Naganero F4 a celkem dost se na ně těším tak uvidíme co se z nich vyklube letos.

Každopádně ať se ti daří a doufám že nám to letošní léto pomůže trochu víc než loni a bude aspoň trochu pršet.

Jsem rád, že další pardál ze "starý party" založil vlákno
Vidím letos ses do toho opřel nějak víc než jsi původně zamýšlel nebo se pletu ?
Každopádně já jsem taky hodně zvědavej na ty "klasický" nekrosnutý Naganera a ačkoliv jsou to z části i moji "potomci" tak jsem na ně trochu "zanevřel" ale to spíš bude tím, že jsou v naší chilli komunitě hojně pěstována což byl taky účel a taky asi hlavně tím, že je mám v několika svých crossech takže jsem dával prostor těm crossům. Což mě ted trochu serinká ale letos mám i tvoje Ajinero a svoje klasický Naganero F4 a celkem dost se na ně těším tak uvidíme co se z nich vyklube letos.
Každopádně ať se ti daří a doufám že nám to letošní léto pomůže trochu víc než loni a bude aspoň trochu pršet.
- oskar69
 - Stálý člen
 - Reputace: 809

Lobo dík,lobo píše: ↑24 led 2019 07:20Ahoj Oskare,
Jsem rád, že další pardál ze "starý party" založil vlákno![]()
Vidím letos ses do toho opřel nějak víc než jsi původně zamýšlel nebo se pletu ?Možná že jo.
Každopádně já jsem taky hodně zvědavej na ty "klasický" nekrosnutý Naganera a ačkoliv jsou to z části i moji "potomci" tak jsem na ně trochu "zanevřel" ale to spíš bude tím, že jsou v naší chilli komunitě hojně pěstována což byl taky účel a taky asi hlavně tím, že je mám v několika svých crossech takže jsem dával prostor těm crossům. Což mě ted trochu serinká ale letos mám i tvoje Ajinero a svoje klasický Naganero F4 a celkem dost se na ně těším tak uvidíme co se z nich vyklube letos.![]()
Každopádně ať se ti daří a doufám že nám to letošní léto pomůže trochu víc než loni a bude aspoň trochu pršet.![]()
![]()
mě doma zůstanou jen naganera a jolokie a par habaner, vše ostaní půjde z domu (něco je už zamluveno)
ještě budu sázet anumky a baccata - letos jen pro radost a no stres
- oskar69
 - Stálý člen
 - Reputace: 809

tak jsem ještě přidal HIJO PUTA MADRE, Elysium Oxide, Bazilisk - OMO,  většina už je venku, jen stávkuje nejaký kros s BBG, TSM Yellow, Naga Viper, Jam Hot Choco, Morado ..

- Quentin_Bull_89
 - Stálý člen
 - Reputace: 1968

Na to Morado jsem zvědav
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“  
						- Tea Racer
 - Stálý člen
 - Reputace: 9676
 - Kontaktovat uživatele: