To je úplné sci-fi.
Led osvětlení
- HCST
- Stálý člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
Re: Led osvětlení
Psycho co tym kvítkám děláte. 
To je úplné sci-fi.

To je úplné sci-fi.
- Artush
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
YonYcz: teď už je vše v pořádku vypada to že se to zklidnilo a nic se neděje v klidu svítí 18 hodin a ani se moc nepřehřivají ale přemyšlim že tam uddělám box kde dám ty panely a do vrchu větraček na chlazení. no ale to tak po tydnu jestli se to neodpali cele 
Tak už svítím

je to trošku prasárna co se týče zapojení ale i tak jsem se s tím letoval asi 5 hodin
taky propojit 500 diod...
bohužel svitím tak na 50% výkon
Podcenil jsem kvalitu polského toroidního trafa a nakonec dává menší napětí než by mělo a protože jsem to dělal za 0 náklady tak to nemám stabilizované .. takže mám prostě nižší napětí na ledkách a tak to celé míň svítí
ale vypadá to že světla je celkem dost, co myslíte?

ale stejně mi to nedalo... tohle je světla cca 25W (mělo to být 50W), avšak s velmi vysokou účinnosti a s konkrétními potřebnými spektry (vlnovými délkami) tak snad se kytinám bude dařit.
nicméně pracnost celého zapojení mě ovlivnila a rozhodně se mi to nechce přepojovat tak, abych dohnal ty ztracené volty na zdroji a svítilo to "na plno", takže jsem objednal z čajny ještě trošku jiné diodky.. 3x20W red a 1x20Blue 1x20W white cold 1x20W white warm..
to bude teprve síla! 120W v ledkách to by se snad dalo srovnat s 1000W halogenem
mám už nějaké ty bíle lédky doma a do té 20W se nedá podívat ani s slunečníma brýlema
bohužel měsíc než to dojde, tak pak poreferuju 
je to trošku prasárna co se týče zapojení ale i tak jsem se s tím letoval asi 5 hodin
bohužel svitím tak na 50% výkon
Podcenil jsem kvalitu polského toroidního trafa a nakonec dává menší napětí než by mělo a protože jsem to dělal za 0 náklady tak to nemám stabilizované .. takže mám prostě nižší napětí na ledkách a tak to celé míň svítí
ale vypadá to že světla je celkem dost, co myslíte?
ale stejně mi to nedalo... tohle je světla cca 25W (mělo to být 50W), avšak s velmi vysokou účinnosti a s konkrétními potřebnými spektry (vlnovými délkami) tak snad se kytinám bude dařit.
nicméně pracnost celého zapojení mě ovlivnila a rozhodně se mi to nechce přepojovat tak, abych dohnal ty ztracené volty na zdroji a svítilo to "na plno", takže jsem objednal z čajny ještě trošku jiné diodky.. 3x20W red a 1x20Blue 1x20W white cold 1x20W white warm..
to bude teprve síla! 120W v ledkách to by se snad dalo srovnat s 1000W halogenem
mám už nějaké ty bíle lédky doma a do té 20W se nedá podívat ani s slunečníma brýlema
- Artush
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Vypada to dobře

Tohle musí bejt fakt maso: 100w LED dioda http://www.alibaba.com/product-gs/46075 ... light.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Svítivost 8000-10000 lm a cena US $ 0.2 - 0.35 / Piece (min. objednávka 100ks, ale stejně je to super..)
Svítivost 8000-10000 lm a cena US $ 0.2 - 0.35 / Piece (min. objednávka 100ks, ale stejně je to super..)
- Artush
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
hnad bych koupil :O na ebay 100W stoji 600 jedna tady te tech 100 vyjde na tech 600
ale zase poštovne a jestli ti to vubec pošlou do čr 
tak i kdyby to poštovný bylo 1000kč v přepočtu, tak se to člověku pořád vyplatíArtush píše:hnad bych koupil :O na ebay 100W stoji 600 jedna tady te tech 100 vyjde na tech 600ale zase poštovne a jestli ti to vubec pošlou do čr
- Artush
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
napad s firmou se mi taky hned objevil:D a tak jsem to nevydržel a napsal jsem jim a moc mě to teda nepotěšilo
asi maji blbě napsané ceny
cena za kus = 717kč + poštovné
maji je i v červené a modré
takova jedna červená a k tomu 50W modrá by udělalo divy 
zeptal jsem se i na 50W červena/modra kolik by to stálo při nákupu 100 kusů. Škoda že se da s nima komunikovat až od pulnoci.
skusim napsat ještě kolik stojí 1W, ale pochybuju o nějake super ceně :/ dam vědět až mi pošlou ceny.
// tak 1W led diody vyjdou kolem 10kč
Kód: Vybrat vše
Our price for 100w warm white 9000-10000Lm high power led is 38.4USD/piece,for big order ,we can talk about the price again. Samples can be sent for your test.
Have a nice day!maji je i v červené a modré
zeptal jsem se i na 50W červena/modra kolik by to stálo při nákupu 100 kusů. Škoda že se da s nima komunikovat až od pulnoci.
Kód: Vybrat vše
Our price for 50w led you need is :
50w white led 4500-5000Lm ---21USD/piece
50w red led 1500-2000Lm ----25USD/piece
50w blue led 800-1000LM ---22.8USD/piece// tak 1W led diody vyjdou kolem 10kč