Olomóčáků není nikdy dost. Pár let jsem v Olomouci bydlel na sídlišti Lazce a doufám že se tam někdy s rodinou vrátíme protože je to nejlepší město v ČR !! A ty pěstební podmínky, to je exkluzivita !!
Tak ať se daří !

Díky za přivítání, bydlím teď na Tabulovém vrchu a máš pravdu, Olomouc je skvělý město. Je to už čtvrtá destinace, kde bydlím a taky nejlepší.
Ahoj, zdravím k Uničovu a klidně ten rumík můžeme někdy dát a pokecat o chilli. Jaký značky rumu máš nejraději. Já zkouším neznámé značky a objevuju v nich zajímavé vůně a chutě. Momentálně u mě vede trojice Don Papa, Bumbu Rum a A.H.Riise Christmas edition. Chilli a rumu zdar
Vidim, ze tady ma vice lidi podobne konicky a zaliby mimo chillihonzek86 píše: ↑10 led 2019 07:37Jo, Don Papa mi chutná taky. Vedle něho takový sladší Captain Buccanero. Ze zajímavých no-name jsem nedávno zkusil Kraken a Gay Mountain (jmenuje se to dost teple, ale je to fakt dobrý). Co mě naopak moc neuhranulo je Zacapa. Podle mě je to jen přechválený, mě to přijde úplně jalový.
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů