Ahoj,
jak již název tématu napovídá, tak hledám odrůdu Jalapeno, která je nejvhodnější na Poppers dělané na grilu. Rád bych zjistil váš názor.
Dík
Nejvhodnější odrůda na Jalapeno Poppers?
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejvhodnější odrůda na Jalapeno Poppers?
Mně se letos osvědčily hodne Jalapeno Chichimeca, prekvapilo to dost raketovou pálivostí, kterou nikdo nečekal.
Nevim jestli to nebylo s něčím sprcnuty, ale asi ne, protože jsem měl více keřů a všechny takhle pálili, ale byly baculaté a krásně se to plnilo sýrem, šťavnaté!

-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Kontaktovat uživatele:
Z toho, co jsme kolegové a já letos pěstovali, to vychází na J. Maylon. Plod je přiměřeně velký a pálivost akorát.
Jalapeno Senorita se mi osvědčila pro příležitosti jako je návštěva přátel, kteří maji Jalapeno jako strop co do palivosti. Senorita pálí opravdu lehoulince a tak jí zvládne opravdu úplně každý
Na další sezonu jsem ale pořídil novinku. Nový hybridní Jalapeno Dieghito. Palem bude už spíše pro zkušenější ale za to se bude lépe plnit a díky výrazné strupovitosti se bude i mnohem lépe obalovat
No uvidíme

Na další sezonu jsem ale pořídil novinku. Nový hybridní Jalapeno Dieghito. Palem bude už spíše pro zkušenější ale za to se bude lépe plnit a díky výrazné strupovitosti se bude i mnohem lépe obalovat

Tak zkusím holt letos Maylon a Senoritu. Dík za rady!
Za mě jedjoznačně nejlepší odrůda je Jalapeňo Early
tlustá stěna, obří plody
za mě jednoznačě nejlepší

- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Jalapeno Hercules mě také překvapily, ale tvarem plodu, chutí a velikostí fakt ta chichimeca. Letos budu pěstovat tak 5 druhů Jalapeno.