PS: Jinak díky Baculo za pěknou reportáž.

Tak s tímhle souhlasím. V rámci výměny genetiky mi poslal neskutečné množství plodů JPGS. Já mohu jen
 a slíbit, že se pokusím také tuto fešandu a fajnovku uvézt do stavu plození. Jen nevím v jakém množství. Tvary plodů od kartuze jsou úplně super, vypadají ve většině případů jako ty co mi ukázal strýček google. Semena jsem preparoval, takže genetika zachována.
  a slíbit, že se pokusím také tuto fešandu a fajnovku uvézt do stavu plození. Jen nevím v jakém množství. Tvary plodů od kartuze jsou úplně super, vypadají ve většině případů jako ty co mi ukázal strýček google. Semena jsem preparoval, takže genetika zachována.
 před Omem a Oskarem kteří vážili cestu z druhýho koutu republiky aby tu na chvilku s námi pobyli. Díky všem účastníkům zájezdu za skvěle strávené odpoledne
 před Omem a Oskarem kteří vážili cestu z druhýho koutu republiky aby tu na chvilku s námi pobyli. Díky všem účastníkům zájezdu za skvěle strávené odpoledne  a již se těším na nějakou tu vánoční besídku a dopředu poslušně hlásím, že sudé týdny jsem zapikanej v práci.
 a již se těším na nějakou tu vánoční besídku a dopředu poslušně hlásím, že sudé týdny jsem zapikanej v práci.Tady to byl spise food fest zamereny na chilli.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů