Ahoj fšichni chíllenci

Tak nám to pěkně finišuje ...půlka září a papričky valí jak o život

Včera sem zase sklidil dva kyblíky superhotů...
Z toho jeden byl jen čistě JPGS

Opravdu mi tahle namyšlená princezna dělá obrovskou radost..

Co jsem tak cca spočítal tak přes sto zralých plodů obě kytky společně dali a minimálně to samé tak ještě na nich je..

Teď už to bude samozřejmě otázka počasí jestli dovolí jim se vybarvit do té nejvíc sexy Píč barvičky co JPGS mají

Každopádně zítra JPGS budu dávat samostatně na usušení a sem zvědavý jaky bude pak rozdíl v porovnání se směsí všech superhotů co jsem usušil...

Jinak když to vezmu tak kolem a kolem..tak asi nejvíce mi zaplodili tyhle odrůdy..
JPGS,7pot pink,Carolina reaper a TS Peach
Tyhle 4 jsou premianti ve výnosu..
V těsném závěsu za nimi jsou Nagabrainy, TMSYellow,Bbg7large Yellow,big red mama, Infinity
A na chvostu výnosu jsou 7pot Jonah , Douglah,a největší propadák,nebo spíše mutant sezóny je 7pot Yellow/Orange
Ten měl obrovske,jakoby dvojité květy ale všechny spadli a asi 6 plodů se udrželo a uzrálo..a po rozříznutí mají i dvojitou stěnu a vypadají tvarem jak ty velká rajčata...viz foto níže...
Jinak sladká a málo pálivá chilii plodila všechny parádně...
AFO od oma...veliká mlsotka

vzešli mi nakonec dvě Barvy..jedna pěkně oranžová a druhá světle žlutá..asi se vrátila do původní aji fantasy White??
Jinak sem už zavařil jen čistě superhoty do kalného nálevu..stim že jsem dal jen žluté a Píč barvy a samostatné červené a hnědé...
Dále sem zpracoval na prášek směs Super hotů..a zjistil sem že tři plné kyblíky čerstvých plodů se mi po usušení vlezli do půlky zavařovací sklenice 0,7litru..to je pořádná redukce objemu...

Tak a ještě se chystám také na hříbky...něco nasušit...asi i ještě zavařit?..no a uvidíme co počasí dovolí

Na závěr přeji všem ať se daří ve zpracování a co nejméně povrchových zranění u toho