

Složení:
- 1-1.2 kg brambor
- 1 pórek (nebo 2 střední cibule)
- Salt
- Pepper
- 5-6 vejce
- Teflonová pánev
- "Power" - kdo má rád ostré, co a jak se mu líbí
Plátek pórku jemně a loupané brambory v nepravidelných kusech (velikost asi 1 - 1,5 cm). Mix pórkem a brambory, osolíme, opepříme a promícháme společně na pánvi s rozpáleným olejem (to by mělo být 1 - 1.5 cm hluboko v pánvi). Fry na mírném ohni, pomalu, až brambory změknou (nikoliv jejich červenat!).
Žloutky a bílky v homogenní směs spolu.
Když jsou brambory nabídky (pozor, aby se rozpadá), by měl chytat s drážkou pánev na smažení a stěrky hodit do hrnce obsahující vejce a "Power", všechno důkladně. Na levé straně trochu oleje pánev, nalijeme zbytek. Obsah hrnce do pánve a rovnoměrně dřevěné špachtle. Pak výsledná hmota smažit na mírném ohni, oddělující hrany od okraje pánve (jako při omeleta). Po asi 10 minutách, když se bude jednat v souladu a propůjčil se obrátit, přikryjte pánev a talíř tortillas vytí a zasuňte jej zpět do pánve na druhou stranu.
Po smažení na obou stranách a chlazení tortilla je připraven.
Podáváme s tím, co chtějí, a to, co někdo přijde na mysl. Mám rád česnekovou omáčkou a možná kousek salámu (ve Španělsku jsem jedl plody moře)
Chlazené v ledničce (2-3 hodiny), nakrájené na kostičky, a nabodl na párátko, je dobrý způsob, jak události przegryzacz
Užijte si to!