Ahoj. Díky za pochvalu v mém vláknu, ta moudrost.....skoro se pýřím, málo platný bude to věkem. Zaujalo mě to tvé turecké chilli, je to pěknej macek, jak moc to pálí??? Už nějakou dobu si pohrávám s myšlenkou, vypěstovat si mimo jiné i papriku kterou bych mohl po usušení a umletí používat jako takovou gulášovou mletou papriku. Mám pár tipů, ale třeba Anaheim, který má pěknou barvu, dobře plodí je poměrně ,,lehká váha" a navíc občas skoro nepálí, Jalapeňo kupodivu taky nemá tu správnou chuť. Ale vím, že gulášové mleté papriky z oblasti balkánu jsou super. Jinak kukačky.....je to dar nebo prokletí??? To že se ty holky tak snadno kříží mě osobně netrápí natolik abych je zahaloval do neprostupných hávů, na druhou stránku, občas by ti chtělo trochu víc jistoty, že ti naroste to co chceš. Taky jsem měl vloni jednu kukačku od Jamajky a popravdě byla dost hnusná a nanicovatá, ačkoliv Jamajky jsou krásný. A ten Green Skorpion, je zajímavej, dej vědět jak bude vypadat ve finálovým módu. Hodně zdaru a