Jeden můj dobrý známý tam mi před odjezdem řekl, že má 1500 akrů a že by chtěl vymyslet nějaké farmaření. No není to ideální?

Tak do toho chlape a kdybys později potřeboval správce neboli pohůnka na místní ,,dělníky" rád bych se angažoval za nepatrný peníz. V žívotě jsem se nikam moc nepodíval, byla by to divočina na starý kolena. A ať se tvým pokusům daří, koneckonců zúrodnit kus úhoru, je činnost vysoce záslužná.Pedro píše: ↑12 črc 2018 14:33Erbene, přízeň zachovám určitě. A nejspíš zase začnu něco i na černém kontinentu. Mám pár kytek, které si zaslouží pokus v tropech. Nehledě na "citron" od Flashe, který už mám v Africe F4 semínka...takže budou rostliny F5 nařadě.
Jeden můj dobrý známý tam mi před odjezdem řekl, že má 1500 akrů a že by chtěl vymyslet nějaké farmaření. No není to ideální?S tím mám spoustu nápadů...
Erbene, moc nedráždi nebo tě chytnu za slovo. Oni hoši potřebují stálý dozor. Jinak je napadají blbosti.Erben61 píše: ↑12 črc 2018 18:06Tak do toho chlape a kdybys později potřeboval správce neboli pohůnka na místní ,,dělníky" rád bych se angažoval za nepatrný peníz. V žívotě jsem se nikam moc nepodíval, byla by to divočina na starý kolena. A ať se tvým pokusům daří, koneckonců zúrodnit kus úhoru, je činnost vysoce záslužná.Pedro píše: ↑12 črc 2018 14:33Erbene, přízeň zachovám určitě. A nejspíš zase začnu něco i na černém kontinentu. Mám pár kytek, které si zaslouží pokus v tropech. Nehledě na "citron" od Flashe, který už mám v Africe F4 semínka...takže budou rostliny F5 nařadě.
Jeden můj dobrý známý tam mi před odjezdem řekl, že má 1500 akrů a že by chtěl vymyslet nějaké farmaření. No není to ideální?S tím mám spoustu nápadů...
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti