Čaute.
Čaute.
Ahoj chili maniaci. Dlhú dobu som tu nebol a pozabudal som svoje údaje
. Tak som sa prihlásil zasa a pod menom. To už nezabudnem. Som z pohraničia takže na Morave som ako doma,aj keď bývam na Sk. Mám všelijaké semienka a rád vymením
.
-
- Stálý člen
- Reputace: 167
- Obrázky: 0
Re: Čaute.
Zalezi zda jih nebo sever
-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
Dovolím si oponovat, nezáleží, jestli jih, nebo sever, ani východ, nebo západ. Je tu natolik příjemná komunita, že na tom nezáleží. V září vloni jsme se s některými potkala na chilifestu v Praze, nikoho jsem neznala osobně, jen odsud a bylo to naprosto bezprostřední setkání plné inspirace. Spoustu dalších členů zatím neznám osobně. Jsem moc ráda, že jsem toto fórum objevila.
Takže Vlado vítej, těším se na další inspirativní příspěvky.
Naposledy upravil 1 dne Bacula; celkem upraveno 24x.
Bacula
-
- Stálý člen
- Reputace: 167
Jo tak to jsem sledoval jen na setkani mam ted dva prcky sever je bliz
Dovolím si oponovať, záleží. Aj ja som z pohraničnej oblasti a pýtal som sa Vlada odkiaľ je,ale cez chat,asi nečíta, ako aj jaBacula píše: ↑24 úno 2018 11:00Dovolím si oponovat, nezáleží, jestli jih, nebo sever, ani východ, nebo západ. Je tu natolik příjemná komunita, že na tom nezáleží. V září vloni jsme se s některými potkala na chilifestu v Praze, nikoho jsem neznala osobně, jen odsud a bylo to naprosto bezprostřední setkání plné inspirace. Spoustu dalších členů zatím neznám osobně. Jsem moc ráda, že jsem toto fórum objevila.
Takže Vlado vítej, těším se na další inspirativní příspěvky.

-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
Chtěla jsem tím říct něco jiného. Rozumím, jak to myslíš ty. Jinak mě chat také míjí, v telefonu ho nevidím.
Bacula
Musím sa priznať som smatlavy
az teraz som nasiel vaše odpovede. Bývam v dedinke medzi Púchovom a Vsetínom,tam som aj dlho pracoval. Valašsko je pekný kraj a dievčence su tu pekné
. Tiež som tu len cez mobil.