Zdravím Vás přátelé v Novém roce. Koncem roku minulého a koneckonců i leden v tom duchu, jsem dost pracovně vytížen. Přesto jsem na start nové sezony připraven, vše potřebné mám v pohotovostním módu. Ze všech stran, už na mě útočí obrázky prvních nedočkavců, ale zařekl jsem se a jdu do toho až na Tři krále , respektive semínka hodím koupat se, už v pátek. No a během víkendu bych chtěl vysít převážnou část svého seznamu, čekám ještě, jednu hodně zajímavou zásilku semen, od předního českého pěstitele a kolegy, který zde vystupuje jako Freebio a jsem hodně zvědav, čím mě potěší. Samozřejmě, že mě už svrbí ruce, nemůžu se dočkat až je zabořím do výsevního substrátu, který letos chci vytunit kokosovým vláknem. Dnes už mi to nedalo, tak jsem alespoň nadatloval tento úvodní příspěvek, přesto, že se nacházím asi v takovémto rozpoložení......

Takže ještě popřeju hodně zdaru Vám i sobě a rozloučím se zvoláním : Co můžeš udělat dnes tak ráno je moudřejší večera i když ráno i večer je ještě tma ,tak na Tři krále o skok dále.