původně jsem ani nějak nechtěl zakládat svoje téma a album, protože se jaksi nebylo čím chlubit. Ale vzhledem k tomu, že se to nějak rozjelo tak mi to nedalo.

Celá story začala tím, že manželce došla pálivá paprika. Vzpomněla si, že před 2-3. roky koupila na trhu (dnes bychom řekli farmářském) na šňůrce navlečené sušené chilli papričky. Jednu vzala a začala ji zpracovávat. Samozřejmě holýma rukama. Během zpracovávání si promnula svrbící nos. A to, jak všichni tušíte, neměla dělat. Další cca. půlhodinu strávila s hlavou zabořenou do umyvadla snažíc se vypláchnout si ten hrozně pálící nos. V tento moment sem se vrátil z práce. Když mi manželka mezi vzlyky a nadávkami vysvětlila co se stalo tak sem nasadil léčbu mlékem, olejem a mýdlem abych to trochu zneutralizoval. Povedlo se a i ten nešťastný nos zůstal na svém místě.

Asi po dvou týdnech od této události mi manželka, poté co jsem se vrátil z pracovního procesu oznámila, že zasadila 10 semínek z té šíleně pálivé papriky do kelímků. To bylo někdy v půlce července.

No co už, přece to nevyhodím. Samozřejmě vzešly všechny.

Takže momentálně jsou nějaké na zahradě v záhoně, ale těm nedávám šanci na dozrání. A další mám v květináčích různých velikostí. Prostě co dům dal.

Co je to za odrůdu nemám absolutně ponětí. Pokud by Vás někoho při pohledu na fotky něco napadlo, klidně se projevte. Budu jenom rád.
Takhle vypadá zdroj semínek (i s rukou pro porovnání) :
A teď pár fotek jak se to vyvíjelo v čase :
Pokračování.......