gandalf
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2591
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
gandalf
Ahoj, rád bych se taky přestavil. I když na toto fórum nakukuji již nějaký čas, k registraci jsem se odhodlal až nyní. Chilli pěstuji už druhý rok a letos se mi podařilo zcela zaplnit fóliák 4.5x2.2 m. Vysázel jsem Bhut Jolokia/Dorset Naga, Bishops Crown, Habanero Red, Savina, Scoth Bonnet Red, Jamaican Yelow. Připletlo se mi tam Jalapeňo a jakési obří chili /palčivé jako láva, velikost plodů bude 10-17 cm/, které neznám. Jak to tak chodí, tak jsem dostal jiná semena, než jsem si objednal a zaplatil /to nemluvím o dávce kozích rohů/
. Chilli pěstuji pro radost, obdarovávám své známé, kteří jsou stejně "postižení". K mým koníčkům patří - mechanické hodinky /http://forum.chronomag.cz/, cestování, knížky, nože, brouzdání po ebay ..... Dříve - Lockpicking, Tillandsie ....

- Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 45
- Kontaktovat uživatele:
Re: gandalf
Buď zdráv a vítej, mezi dalšíma "postiženýma"

Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2591
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, já to vzdávám. Fotky tam holt nebudou. Prosím o odstranění prázdné galerie.
Měj se fajn.
gandalf/Honza
Měj se fajn.
gandalf/Honza
- Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 45
- Kontaktovat uživatele:
Copak se nedaří, zkus shlédnout toto téma, třeba už: Vkládání fotografií k příspěvkugandalf píše:Ahoj, já to vzdávám. Fotky tam holt nebudou. Prosím o odstranění prázdné galerie.
Měj se fajn.
gandalf/Honza

Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček