Video nastavene na verejne, nicmene i predtim to 190lidem jelo, rekl bych ze spise bude problem v nastaveni jednotlivych prehravacu u konkretnich uzivatelu, kde to nefunguje. Jinak by to nefungovalo nikomu...
Nevim jestli to nejak jeste vyuziva flash nebo nejake kodeky, to muze byt treba problem. Me to na vsech zatim strojich normalne jde i bez prihlaseni na google ucet.
Nastaveno jako verejne
Bohuzel ted koukam ze je potreba odstranit 32 zvukovych stop, U.tube rozeznava skladby od DJ jak hrali a bere to jako autorska prava.
Nevim jak to dopadne, jestli pak tam zustane zvuk nebo zmizi vubec....
Žopský Vypalovák vol.1
Re: Žopský Vypalovák vol.1
Vaše video není možné přehrávat na některých zařízeních (například mobilních telefonech, herních konzolích nebo set-top-boxech). Diky skladbam co hrali DJ a Utube to rozpoznalo jako autorske skladby....
Vedet to dopredu...
Zkusim ty stopy vymazat a uvidime co to udela se zvukem.
Vedet to dopredu...
Zkusim ty stopy vymazat a uvidime co to udela se zvukem.
- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Obrázky: 0
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
premiestniť video na iné tube?
Nechapu jak to myslis, kazdopadne mi nejde vymazat skladby z videa.
Pise to "Toto video bohužel nelze upravit"
Zaroven se nemuze dat odkaz jinam, u-tube to po zjisteni autorskych skladeb blokuje. Takze odkazy jinde nemusi fungovat.
Pise to "Toto video bohužel nelze upravit"
Zaroven se nemuze dat odkaz jinam, u-tube to po zjisteni autorskych skladeb blokuje. Takze odkazy jinde nemusi fungovat.
- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Obrázky: 0
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
na you tube zmazať a umiestniť napr na cool tube myslím že existuje aj taká stránka a určite ich je viac len naozaj neviem či tiež takto strážia autorské práva
Jdu smazat video, mam to i lokalne nahrane na disku, uvidime co s tim. Musela by se pridat nejaka zvuk stopa a naimportovat zpet nebo uplne beze zvuku, coz ale pak postrada smysl. Nechci mit problem s autorstvim, takze to takto urcite nebudu davat nikam jinam a toto video ted bohuzel bude muset byt vymazano.
Neda se na u-tube ani editovat, ani stahnout. Mozna pres sw tretich stran, ale to uz rovnou muzu pouzit lokalni soubory pro pripadne upravy.
Mozna by bylo fajn zkusit udelat tedy rovnou sestrih a vratit jej tam, ale fakt nevim kdy na to najdu cas :-(
Neda se na u-tube ani editovat, ani stahnout. Mozna pres sw tretich stran, ale to uz rovnou muzu pouzit lokalni soubory pro pripadne upravy.
Mozna by bylo fajn zkusit udelat tedy rovnou sestrih a vratit jej tam, ale fakt nevim kdy na to najdu cas :-(
Videa z Gopro jsou nejaka vadna, cast obrazu je treba zelena. Zrejme vadna pametova karta, mozna duvod proc mi to zlobilo i pri odzalohovani z nb.
Ze zacatku strasne dlouho trvalo, nez se vubec z karty zacalo kopirovat.
Kdyztak at se Vasek mrkne az mu dorazi kamera domu. Jestli to bylo mou cteckou v nb nebo je cast videi poskozena i v kamere primo na karte.
Ze zacatku strasne dlouho trvalo, nez se vubec z karty zacalo kopirovat.
Kdyztak at se Vasek mrkne az mu dorazi kamera domu. Jestli to bylo mou cteckou v nb nebo je cast videi poskozena i v kamere primo na karte.
Mam 3 videa lokalne, ma to 4,15GB tj da se to vypalit a nekomu poslat na DVD.
Je tam vareni pak dalsi video cela soutez v pojidani a posledni video drazba rostlin + par hluchych mist tak nejak ruzne ve videu.
Kdybych to vratil na u-tube, tak jak to je, tak si nepomuzeme.
Bez zvuku to nema smysl.
Chce se toho nekdo ujmout, Mohu poslat na jednom ci dvou DVD videa + videa z Gopro + fotky co jsem fotil na mobil.
Jinak podruhe kdyz jsem prehraval videa z Gopro, tak uz to vypada ok. Tak nevim, mozna jenom si to notes musel nacist do bufferu.
Pripadne je to kodeky co mam v nb.
Je tam vareni pak dalsi video cela soutez v pojidani a posledni video drazba rostlin + par hluchych mist tak nejak ruzne ve videu.
Kdybych to vratil na u-tube, tak jak to je, tak si nepomuzeme.
Bez zvuku to nema smysl.
Chce se toho nekdo ujmout, Mohu poslat na jednom ci dvou DVD videa + videa z Gopro + fotky co jsem fotil na mobil.
Jinak podruhe kdyz jsem prehraval videa z Gopro, tak uz to vypada ok. Tak nevim, mozna jenom si to notes musel nacist do bufferu.
Pripadne je to kodeky co mam v nb.