Zdarec přátelé. Po pár dnech přidávám příspěvek, naplněný dobrým pocitem, že se daří a že mi fiflenky i dělnice dělají radost. Letošní rock měl v podtitulu Rock Tigra a původně jsem vysazoval 4 tigery, jeden nevzešel, ale získal jsem ho na srazu v Dachově. Byl to Tiger Tooth, měl problémy, ale zaťal zub a vše dohnal a teď se rozjel k tygřímu výkonu.

Pink Tiger je fajn, ale čekal jsem popravdě trochu víc....

naopak Venezuelan Tiger mi dělá radost a vyhovuje chutí i palem

a rádoby obyčejnou annumku Purple Tiger jsem trochu zazdil 5 lt nádobou, leč on se činí statečně

Tygříky hlídá a neodpustím si svou oblíbenkyni znovu prezentovat krásná milfka Big Red Mama

a krásně mění barvy, tvarově stálá a tradiční klasika Dorset Naga

i její kuklá sestra....

Hezký pohled je i na málopálivky a střední třídu hábka

a a a Ajina

Trochu zlobí vytrvale zelená Rocota, Murupi Amarela, Antilais Carribean a Trinidad Congo Brčál

teprve teď a to jsem jí musel trochu ubližovat se rozhodla kvést, velmi, velmi zatvrzelá krasavice Krishna Jolokia

No a závěrem uvítám vaše tipy na děsnou kukačku která měla být Carolinou Reaper ale podle stavby rostliny a posazením plodů mi to přijde jako
Haba Bonda ma Jacques i když to množství a barva plodů svědčí o prudkej swingers

Závěrem se chci pochlubit, že se také činím a první omáčka určená hlavně pro Žopský Vypalovák vol.1 je na světě.
OOAALLÁÁÁÁ BARBARIC ROSE

Slunce v duši a pal v kušně...když to řenu slušně