Tohle mělo být původně Haba Red. Nevěděl jsem to jistě. Jak jsem někdy dřív napsal, tak při sušení semen mi upadly dvě popisky. Takže to mohly být Haba Red, nebo blíže neidentifikovaný kozí roh od kolegy z práce. Ten samozřejmě netušil, co to má. Nějaké "Kozí rohy" říkal. Dostal jsem od něj papriku, byla pěkná, přiměřeně tlustá stěna, příjemný pal.. Tak jsem si nechal semínka. Když jsem plánoval co vysadím, tak jsem nakonec víc chtěl ta haba. Ale osud byl proti. Nicméně nelituji. Delší dobu jsem si myslel, že by to ta haba mohla být. Stavba rostliny, tvar listů. ale když poporostla a nasadila na plody, tak už nelze zavírat oči před realitou. Haba to nejsou

Nicméně kytka je to skvělá. Výborně rostlá, stonek jak palec, skvěle se větví a pěkně nasazuje na plody. Pravidelně v patrech. Ty největší už mají velikost zhruba jako ta původní, kterou jsem dostal. Uvidíme jak porostou dál. Nahoře v koruně je ještě spousta malých (centimetr-dva) plodů. Jestli to vydrží a budou chutnat stejně dobře jako ta původní, tak si je rozhodně nechám i do příští sezóny. A holt budu pěstovat "Kozí rohy od Drahoše".
Další Space Seed od Gandalfa. Mám dva a dělají mi radost. Ta poslední fotka se mi moc nepovedla.
Další z RoF.
Jeden záběr na plody další kytky Italských pepperoncin.
A nějaké Jala.
Chichimeca.
Telica.
A Numex Pinata. Alespoň doufám, že jsem si při focení dobře zapamatoval která je která.
Budu je muset znovu projít a na některých kytkách podložit plody, aby mi neležely v substrátu. Někde jsem to už udělal, ale teď při focení jsem si všiml, že je potřeba to provést i u dalších. Rostou v poslední době jak šílené.