Súhlasím že Mad Dog 357 Silver Collector's Edition je extrémne skvelý.
No okrem neho zbožňujem hlavne Widow- No Survivors prelínajú sa tam chute sójovej a worcestrovej omáčky a tie ja môžem. Mňam.
Dnes jsem koupil Srirachu, jelikož si vse delam sám tak občas koupím cosi.... a tohle me prekvapilo, že v tom není chemický hnus a po ochutnání že je skvělá!
70 % chilli min., 14 % česnek, dále třtinový cukr (charakteristická chut), sůl, ocet a xantan. Mohu vřele doporučit.
Nezvané návštěvy lidi co nemám rád si domácí proste nezaslouží.
Výrobce tu vidím Malaisie země původu a dovozce Holandsko... Práve ten poměr chilli mě velmi prekvapil.
2 Kendy: Sriracha není nic jiného než chilli omačka, takže dělám dle sebe a vetšinou co dům dá. Tím že si vse delam sám jsem myslel že dělám práve, omačky, zelí, pickles, chleba, tempeh, pivo, likéry atd...
Ikdyž jsem videl dokument jak se vyrábí a jak je recept tajný... ale to jistě znáš.
bude to další trochu viac štipľavý ocot a s vyššou cenou?
s originál tabascom sa dá perfektne pokaziť celé jedlo.stojí mi jedno v chladničke lebo aj do zavárania sa bojím túto "svetoznámu" tri mesiace v dubových sudoch od whisky zrejúcu omáčku pridať
20192018 20172016
ak mi niekto chce napísať poprosím radšej klasickú správu lebo čet cez mobil nevidím a cez pc tu skoro nechodím.ď
Matoha Tabasco dozrieva tri roky. Museli zareagovať dosť pružne, keďže Trinidad Moruga Scorpion bol vyhlásený za najpálivejšiu papriku v roku 2012 a až potom sa začala masovo pestovať. Toto je zrejme úroda z 2014 roku, keďže to tri roky zrelo v dubových sudoch. Inak ja som Tabascom ešte nikdy žiadne jedlo nepokazil. Nehodí sa síce všade, ale do niektorých jedál je perfektné. Hlavne do jedál z vajec (omelety, volské oči, praženica) a do polievok, hlavne vývarov (zeleninový, slepačí, hovädzí). Taktiež žiadna "čína" sa s ním nedá pokaziť. Kým som ešte nepestoval vlastné chilli a nerobil si vlastné omáčky, tak som si Tabasco bežne kupoval. Teraz ho už samozrejme nekupujem, pretože domáca omáčka je proste domáca omáčka.