Sezona sa rozbehla, tak skusim dat dokopy kratky report z mojho snazenia. Ide o moj prvy rok, neratam minuly, ked som mal jednu rastlinku bez oznacenia odrody.
Vyskusal som zasadit semienka zo sladkych paprik, ktore sa predavaju v obchodoch. Zatial by som to nenazval uspechom, paprik je len par, su male a tvarovo divne.
Annumkam a okraskam sa vcelku dari, tu sa nemozem stazovat. Rovnako paprickam, ktore som priniesol do prace. Radost mi doma robi Hungarian Hot, Bishop's Crown, Aji Pineapple, Squash Jamaican yellow (az na to, ze nie je yellow, ale orange) a dalsie...
Spociatku som si myslel, ze extra palive ani nezakvitnu, nieto aby este mali plody, ale zda sa, ze az take zle to nebude. 7pot, jolokia, naganero uz opatrne nieco nahadzali

Stagnuje Aji Charapita a Carolina Reaper, uvidime co z nich nakoniec bude, maju par kvetov, ale plody ziadne.
Rocoto naozaj potrebuje umiestnenie v polotieni az tieni. V praci, kde je takmer bez slnka vyzera stastne a na zahrade s takmer celodennym slnkom stagnuje.