Po odmlce způsobené nepřítomností počítače jsem zpět s várkou fotek a taky trochu popisu k čemu u mě došlo, co překvapilo mile a co zklamalo.
Po zmrzlých (15-17.5) jsem začal kytky vysazovat na záhon, s tím, že jsem je týden před tím zvykal na slunce na polostiném balkoně, což se ukázalo jako hodně nedostatečné. První várka (většinou chynense) vysazená na přímé slunce dostala hodně na prdel. Annuumky to zvládli mnohem lépe.
Při přesazení dostali pod zadek malou hrst kravského granulovaného hnoje a pár dní zpět dostaly na přilepšenou trochu čaje (žížalího) a kytky na které nevyšlo, dostaly regulérní tekuté hoštice s guánem. Teď, po zhruba 14-ti dnech se konečně kytky trochu vzpamatovaly a snad ukážou co v nich je. I přes tyto problémy a strasti už některé krásně plodí. Nejvíce asi cca.12 plůdků Cherry Chocolatte a překvapila i ,,Gandalfova" která má mít jako zralá paprička asi 30cm.
Jdeme na ty fotky:
Red Gum Tygermamp F3 (MOJO)
Peach Tyger Tooth
Gandalf 30 cm
Cherry Chocolate
Habanero Tasmanian
A tady trochu zvláštně plodící Habanero Red
To jsou kytky a tady pro představu fotka zahrady kde jsem dostal azyl pro pěstování paprik.
No a ještě záhonek rajčátek, kde první půlka 4 jsou odrůda Perun (kulaté žluté). Zbytek je kamaráda.
Ať vám rostou a jak vidím tak rostou pořádně