Čínská marináda Hoisin (vepořvé / kachní / kuřecí)

Marinády na nakládání kuřecího, vepřového, rybího masa
Uživatelský avatar
Seminka-chilli.cz
Mr. Chilli Approved
Příspěvky: 1200
Registrován: 26 úno 2010 15:42
Reputace: 35
Obrázky: 0
Bydliště: Krakonošovo
Kontaktovat uživatele:

Čínská marináda Hoisin (vepořvé / kachní / kuřecí)

Příspěvekod Seminka-chilli.cz » 03 dub 2011 21:36

Čínská marináda Hoisin Na 750g vepřových kotlet, kachních prsíček nebo kuřecích stehen

Marináda na vepřové maso

Suroviny:

250 ml omáčky hoisin
2-3 lžíce rýžového vinného octa
5 stroužků česneku, jemně sekaného
špetka kořenící směsi 5 vůní
1 lžíce cukru
2 lžíce sezamového oleje
kapka tabasca

Postup přípravy:

Všechny přísady smíchejte ve skleněné míse.

Maso marinujte doporučenou dobu, nebo přes noc v chladničce.

Zpět na „Marinády na nakládání masa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů