Kořeněná mexická marináda (drůběz / vepřové / ryby)

Marinády na nakládání kuřecího, vepřového, rybího masa
Uživatelský avatar
Seminka-chilli.cz
Mr. Chilli Approved
Příspěvky: 1200
Registrován: 26 úno 2010 15:42
Reputace: 35
Obrázky: 0
Bydliště: Krakonošovo
Kontaktovat uživatele:

Kořeněná mexická marináda (drůběz / vepřové / ryby)

Příspěvekod Seminka-chilli.cz » 03 dub 2011 20:53

Kořeněná mexická marináda Na 1 kg kuřete, vepřového či ryb, nebo na 750g zeleniny

Marináda na kuřecí (vepřové, rybí) maso

Suroviny:

3 stroužky česneku, jemně sekaného
1 lžíce práškového chilli, lehce opražené a s vodou umícháného v pastu
1 lžíce papriky
1 lžička mletého římského kmínu
1/2 lžičky suchého oregana
2 lžíce piva nebo tequily
šťáva z 1 pomeranče a 1 citronu, nebo 3 lžíce ananasové šťávy
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce sekaného čerstvého koriandru
hrubě mletá sůl

Postup přípravy:

Ve skleněné míse utřete ze všech přísad červenou, ostrou pastu.

Vložte maso a nechte marinovat, nejlépe v lednici přes noc.

Zpět na „Marinády na nakládání masa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host