Základní vinná marináda (ryby / drůbež)

Marinády na nakládání kuřecího, vepřového, rybího masa
Uživatelský avatar
Seminka-chilli.cz
Mr. Chilli Approved
Příspěvky: 1203
Registrován: 26 úno 2010 15:42
Reputace: 45
Obrázky: 0
Bydliště: Krakonošovo
Kontaktovat uživatele:

Základní vinná marináda (ryby / drůbež)

Příspěvekod Seminka-chilli.cz » 03 dub 2011 20:25

Základní vinná omáčka Na 1 kg masa, drůbeže nebo ryb

Marináda na kuřecí, rybí maso

Suroviny:

4 lžíce olivového oleje
4 lžíce vína
2 nasekané šalotky nebo cibule
2 stroužky česneku, jemně sekaného
1 lžíce nasekaných bylin
sůl a pepř

Postup přípravy:

Všechny přísady smíchejte ve skleněné míse. Pokud marinádu najednou nespotřebujete,
pokryjte ji fólií a skladujte v chladu 2-3 dny.

Marinádu přelijeme masem a nechte odležet, nejlépe do druhého dne.

Zpět na „Marinády na nakládání masa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host