
Suroviny
350 g smetanového sýra (ricotta, mascarpone)
200 g strouhaného cheddaru
1 polévková lžíce nasekané slaniny
350 g Jalapeno papriček, zbavených semen a krojených na půlku
240 ml mléka
240 ml mouky
240 ml strouhanky
2 litry oleje na smažení
Postup přípravy
- Ve středně velké míse smícháme cheddar se smetanovým sýrem a pokrájené slaniny. Směs plníme do každé poloviny jalapeno papričky.
- Mléko a mouku dejte do samostatných mísek. Plněné Jalapenos ponořte nejprve do mléka, pak do mouky, musí být důkladně potažený. Nechte je 10 minut odležet.
- Obalené Jalapenos opět smáčíme v mléce a poté ve strouhance. Poté ještě jednou opakujeme.
- V katrólu rozehřejeme olej na 180°C. Smažíme 2 - 3 minuty, dozlatova. Vyjměte a nechte okapat přebytečný olej.
Early Jalapeno
Jalapeno Delicias
Jalapeno Maylon
Jalapeno NuMex Jalmundo
Jalapeno NuMex Pinata
Jalapeno NuMex Primavera
Jalapeno Organic
Jalapeno Summer Heat