a te´d k meritu - kdo je kdo ? Barona z Žop a Erbena jsem tak nějak vydedukoval, mám i favorita pro Loba a Zrzka, ale co dál ?:D
(kliknutím zvětši)Jahodove_pyre píše: ↑09 kvě 2017 15:41Fér číst o obžerství takhle pěkně z tepla pracovního křeslaDobře že jste si to užili - a hlavně ve zdraví.
a te´d k meritu - kdo je kdo ? Barona z Žop a Erbena jsem tak nějak vydedukoval, mám i favorita pro Loba a Zrzka, ale co dál ?:D
Datum musí dát tchoř Václaf, aby si zařídil v práci volný víkend, takže prioritně s ním nástřel konkrétního víkendu.lobo píše: ↑15 zář 2017 11:05Pánové není těch besídek nějak mocTo aby si člověk objednal nový játra za chvíli:-D
Já určitě nedojedu, tento výsadek jsem již jednou absolvoval a cesta 400 km po 24hodinovém tahu byla dost krušná takže si to užijte beze mě.
Pro mě bude poslední společné letošní setkání přelom Říjen/Listopad na tchořím výsadku v Budějkách![]()
Doufám že se tam sejdem v hojném počtu a že dorazí i kluci Moravský bo my Čecháčci také jezdíme do za vámi do ciziny na Moravu.
A propo možná že by chtělo vědět už nějaký počet lidí aby se dalo udělat rezervé nějaké ubytko a předběžný termín nastřelit. Dejme tomu nejpozději první týden v Říjnu aby se to vědělo![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host