To zas bude popálených hub Celostátní sraz a soutěž
-
Baron z Žop
- Stálý člen
- Reputace: 3493
- Obrázky: 0
Re: Celostátní sraz a soutěž
To zas bude popálených hub Re: Celostátní sraz a soutěž
No ty kraso, to abych si vzal pliny kdyz rano nestihnu dobehnout. Minule to bylo fakt tesny tedy 
- Jahodove_pyre
- Stálý člen
- Reputace: 229
olala, vy se tedy činíte ! Mě se to celkem zkomplikovalo, takže bude zázrak pokud přijedu, ale nehází ještě uplně šavle do obilí
Always hard way
Jahodáku to dáš věříme ti
Jinak se chci zeptat jak teda s jídlem ? bude gril ? nebo jenom oheň ? Abych věděl jak se mám zařídit. Osobně bych to viděl na krkovičku a nějaký klobásky, možná že bych si ještě dokázal představit kotlíkovej gulášek jako za starých časů kdy jsme jezdili na pionýrský tábory a vařili jsme guláš v kotli nad ohněm to byla panečku atmosféra. Taky jak je to případně se dřevem či s jinými topidly ?
Jinak se chci zeptat jak teda s jídlem ? bude gril ? nebo jenom oheň ? Abych věděl jak se mám zařídit. Osobně bych to viděl na krkovičku a nějaký klobásky, možná že bych si ještě dokázal představit kotlíkovej gulášek jako za starých časů kdy jsme jezdili na pionýrský tábory a vařili jsme guláš v kotli nad ohněm to byla panečku atmosféra. Taky jak je to případně se dřevem či s jinými topidly ?
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3155
- Kontaktovat uživatele:
Je tam kuchyň se šporákem, takže oheň nebude
Venca veme elektrický gril. Krkovička by měla být. Wlasta to schrne, jak se věci mají.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
-
Baron z Žop
- Stálý člen
- Reputace: 3493
A já bych místo guldenu ufachčil Líčka na červeným víně, lička seženu,není problém...