Erben 2017 Open
-
- Stálý člen
- Reputace: 208
- Obrázky: 0
Re: Erben 2017 Open
Erben61: na tebe tu má málo kdo.. moc pěkný kvítí a roste ti to jak z vody... paráda
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228

Rád bych odpověděl ještě předchozímu pisateli před naší zdatnou Baculou.
Milý KarlosKu ani Tvoje Habanera nejsou vůbec k zahození, ba co dím jsou moc pěkný, vzal jsi to po loňsku taky pěkně hákem a zdá se, že se Ti daří. Není to o tom, že si tu klepeme na rameno jak píšu v mottu nebo podpisu, ale je to boj a k tomu boj s trpělivostí a běh na delší trať.
Mrknul jsem na Tvé vlákno a tak na závěr použiju tvá slova která mi padla do oka, cituji:
,, Bitvu ale nevzdávám. První roky se stejnak člověk učí a vychytává co jde. Příště už to bude lepší." O TOM TO JE !!!!!!

Takže tak. přátelé, trochu jsem se vykecal po ránu, včera jsem složil minifoliák , přeskládal nádoby a pytle se starým substrátem. teď to jdu poladit a dám kytky letnit a aklimatizovat.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
- Jahodove_pyre
- Stálý člen
- Reputace: 229
Dobře Erbene-jednašedesátko ! Máš k tomu správnej přístup a dost mě baví tvoje "odlišná rétorika", cítímm z ní takovou jakoby poctivost a fér přístup! Rozhodně nevidím důvod proč si nepřividělat pár kaček prodejem sazeniček chilli - nakonec tvůj impuls s prodejem mě přivedl k tomu, že o tom začnu dost aktuálně přemýšlet, i když jsem spoustu kytek přislíbil ( ale týpci nejeví zájem o vyzvednut, tak zkusím last call a kdyžtak papapa )
Uvidíš jak v květnu, červnu najednou všichni začnou shánět chilli
A mimoto, letošek bude skutečně ve znamení rocotta. Mám 3 a půjdou na 3 různá místa ( balkon, foliák u tatíka a skleník u tchýně ) takže si v průběhu roku můžeme poměřovat pindíky a plácat se po ramenou. Abych neřečnil, drž se pardále !! letos to bude tvůj rok !
Uvidíš jak v květnu, červnu najednou všichni začnou shánět chilli

A mimoto, letošek bude skutečně ve znamení rocotta. Mám 3 a půjdou na 3 různá místa ( balkon, foliák u tatíka a skleník u tchýně ) takže si v průběhu roku můžeme poměřovat pindíky a plácat se po ramenou. Abych neřečnil, drž se pardále !! letos to bude tvůj rok !
Always hard way
Erbene paráda, ted myslím hlavně tu burzu. Cena je dobrá a odpovídá realitě místa kde jí prodáváš, myslím, že máš obchodní čuch. Je jasné že kdyby jsi byl třeba na nějaké zahrádkářské výstavě tak, že by se cena dala hodit třeba dvakrát výše a lidi by ti rvali ruce. Na té burze je to ale o něčem jiném, spousta lidí chodí jen na kukačku co kdyby náhodou něco padlo do oka, a to jsi myslím vycítil naprosto přesně. A jak říkáš hned máš nějaký náklady z předpěstu zpátky a můžeš za to zase holkám nakoupit nějaký dobroty a tak to má být.

- Erben61
- Stálý člen
Zdarec, letošní rock jsem kdysi na začátku roku ozdobil přívlastkem Rock Tygra. Původně jsem zasel semínka čtyř tigrů. Nakonec mi Peach Tiger Teeth nevzešel takže mi zbyly Pink, Venezuelan a Purple Tiger. A právě posledně jmenovaný, se kterým by mělo být starostí nejméně, protože je annumní mi ve všech třech exemplářích vykazuje zvláštní vybarvení. Jakože vím, že tohle občas nějaká kytka udělá, ale všechny tři ???? A podotýkám, že chorobě se m nechce moc věřit, žádný jiný rostliny to nemají. Pěstoval jste to někdo???Nějaká zkušenost ??? Díky a zdravím.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erben 2017 Open
- JurassicChilli
- Stálý člen
- Reputace: 583
Je to panašovanie. Odroda Purple Tiger sa zvykne nazývať aj "Variegata" a teda je panašovanie takpovediac jej pracovnou náplňou. 

- Erben61
- Stálý člen

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erben 2017 Open