Papričky už rostou ... co třeba rajčátka a jiná zelenina?
-
- Stálý člen
- Reputace: 250
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Papričky už rostou ... co třeba rajčátka a jiná zelenina?
Mlade cersve plody chutnaji super 

pan_klobouk
-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
Kdo by měl semínka ačokči navíc, mohu poslat třeba nějaká rajčata, diky, Martina
Bacula
- JurassicChilli
- Stálý člen
- Reputace: 583
Ja by som chcel skúsil pestovať Cucamelon. Pestovali ste ho už niekto? Sú to také miniatúrne sexy melóniky.
https://www.google.sk/search?q=Cucamelo ... 74&bih=915
Bohužiaľ semeno nemám šancu zohnať. Cucamelon je ešte u nás málo známy. Jedine snáď niekde z internetu objednať.

https://www.google.sk/search?q=Cucamelo ... 74&bih=915
Bohužiaľ semeno nemám šancu zohnať. Cucamelon je ešte u nás málo známy. Jedine snáď niekde z internetu objednať.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9576
- Kontaktovat uživatele:
Ačokča je chutově moc dobrá. Kdo má rad okurky nebo papriky, bude mu chutnat. Roste to samo. Teprve dáme semínka, tak uvidíme jestli to pojede. Soused to pestuje roky a nemuze si vynachválit!
- JurassicChilli
- Stálý člen
- Reputace: 583
Ja mám rád aj uhorky a aj papriky, ale Ačokča mi prišla úplne bez chuti. Ako keby som chrúmal trávu. Nejak som u nej postrádal onú typickú sladkosť dozretých paprík a osviežujúcu chuť uhoriek. Zrejme je to hodne individuálne a každému chutí inak.
Tak naštěstí mi chutná všechno a nemám žádné nároky extra 
Jinak Martine, můzeš to zasadit teď
i za chvíli, i zítra a i za měsíc 
Jen přemýšlím kam pak s ní, zdali k plotu nebo ke stromu atd. Bude chtít růst do výšky mrcha

Jinak Martine, můzeš to zasadit teď

Jen přemýšlím kam pak s ní, zdali k plotu nebo ke stromu atd. Bude chtít růst do výšky mrcha

Kdyz to vezmu z druhe strany, ma nekdo dobrou zkusenost s nejakymi pnoucimi nahoru jahodami? Pripadne previsle dolu taky mohou byt, je to asi i lepsi.
Ja koupil predloni asi 5 druhu v Hornbachu a dal to do toho velkeho kvetinace, ale plodilo to nic extra a daly se pak do toho svilusky, ktere jsem zlikvidoval. Ale pak jak prselo hodne tak se mi do toho dala nejaka plisen(delal se povlak i na jahodach) a vse jsem zlikvidoval.
Spis bych chtel vetsi a chutove dobre co budou hezky plodit, nez nejake mrchy male. Neco co pujde z parapetu dolu.
Semen je vsude mraky a druhu take. Neco vyberu na netu a v kramu pak stejne budou mit neco jineho.
Chtel bych si to zkusit vypestovat ze seminka. Takze pokud mate zkusenost s nejakou extra dobrou odrudou s vysokym vynosem, tak rady sem
Ja koupil predloni asi 5 druhu v Hornbachu a dal to do toho velkeho kvetinace, ale plodilo to nic extra a daly se pak do toho svilusky, ktere jsem zlikvidoval. Ale pak jak prselo hodne tak se mi do toho dala nejaka plisen(delal se povlak i na jahodach) a vse jsem zlikvidoval.
Spis bych chtel vetsi a chutove dobre co budou hezky plodit, nez nejake mrchy male. Neco co pujde z parapetu dolu.
Semen je vsude mraky a druhu take. Neco vyberu na netu a v kramu pak stejne budou mit neco jineho.
Chtel bych si to zkusit vypestovat ze seminka. Takze pokud mate zkusenost s nejakou extra dobrou odrudou s vysokym vynosem, tak rady sem

- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
na jahody nie je už neskoro keď to chceš od semienok?ja som objednal previslý jahodník z NS a kúpil závesné kvetináče.z 30 semien vyklíčilo 7 z nich 2 kľakli hneď po štarte takže mám zatiaľ 5 cca polcentrimetrových jahôd.v lete dám vedieť či sa mi to podarí aj dopestovať do plodov a ako to bude plodiť a či to bude sladké