achilles
achilles
zdravím, velice pěkný web. Dobrá varianta k chilliweb. Já jsem z Trutnova a chilli pěstuji asi již pátým rokem ve skleníku, ale letos poprvé jsem začal s předpěstováním již v prosinci 2009 a pěstuji Habanera (Choco a Red Savina), Scotch Bonnet, African Red Devil, Thai Pepper, Peperonchino Red a Serrano. Všechno mi krásně roste, jen Habanera a Scotch Bonnety jsou stále zelené, ale je jich hodně. Tak snad to stihnou do zimy. 

- Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 45
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: achilles
Ahoj,
děkujeme za chválu
Velice rád se podívám na Tvoje letošní výpěstky a pokud budeš chtít třeba i osobně. Můžeme i poměnit nějaké plody a vyměnit zkušenosti. Do Trutnova mam namířeno v pátek 
děkujeme za chválu

Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
Koukal jsem na tvou galerii a nevím co chceš se mnou měnit, když vše máš. Je to nádhera, co máš za druhy! Měl bys začít nabízet semena v Bazaru, protože takový výběr se jen tak nevidí. Budu první zájemce.
- Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 45
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Máš druhy. který nemám a rád je příští rok vyzkouším. Časem určitě nějaký semínka nabídnu. Pokud pojedeš přes naší dědinu, můžeš si natrhat nějaký plodyachilles píše:Koukal jsem na tvou galerii a nevím co chceš se mnou měnit, když vše máš. Je to nádhera, co máš za druhy! Měl bys začít nabízet semena v Bazaru, protože takový výběr se jen tak nevidí. Budu první zájemce.

Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
a kde bydlíš? krakonošovo je rozsáhlý pojem...
dej mi souřadnice...