Tož také tě tu vítám, chod na forum pravidelně založ si tad vlákno, přidávej svoje úspěchy a neúspechy, ptej se, debatuj a uvidíš , že se letos budeš topit v papričkách.
Odrůdy jsi si vybrala náramně, myslím že je to super vyvážený seznam. tož at se ti tedy daří
Ahoj, super, že taky někdo ze Slezska
Mravenců se neboj, ty mám na zahradě pořád, mšice jen občas. Na mšice je dobrá voda s jarem, když nepomůže, tak mospilan je jistota...
Výběr odrůd máš vražedný!!
Ať se daří
S těma hnojivama sis nadělila pěknou práci. Co kanistr to jeden prvek, přičemž některé by se spolu dle návodu neměli kombinovat v jedné zálivce.
Tak tohle je už višší dívčí.
Mrkni sem jestli ses nedívala: http://www.hotchilli.cz/hnojiva/pro-silicate-500ml/
Myslím, že je to primárně určené na Hydroponii, i když píšou použití do zeminy.
No já je dostala právě. Na tu stánku jsem čuměla asi dva dny v kuse , přišla na to co se může kombinovat a co né Ale pořád se trochu bojím to zkusit. Je mezi nima jedno, které by mělo být na růst to jsem zkusila na rajčata a vypadá to že se jim to líbí. Ovšem chilli jsou moji mazlíčci ještě miminka o ty se bojím.
S tím ti bohužel neporadím. Ale když už to máš asi by byla to nevyužít. Přeju hodně štěstí, pevnou ruku při dávkování a snad se ti ozve někdo, kdo už s tím dělal a poradí.