Cerna perla v Chilli-pointu vcera pokorena, byl to ale masakr.
Probihalo to stejne jako u Barona az na to ze jsem si vyzadal jeste mleko navic a jeste chleba navic

Bez nej bych to asi opravdu nedal, nebo bych to jedl fakt cely vecer.
Mno byli jsme tam s kolegou a on si dal chilli con carne. Ochutnal ode me jedno sousto a rikal ze mu to prijde jeste o nekolik levelu vyse nez je Phall v curry house na Palmovce.
Obchod s restauraci krasnej, obsluha prijemna, sladena tematicky k chilli. Opravdu gurmansky zazitek.
Vsechna jidla tam vypadaji krasne.
No cestou domu jsem mel trochu krece v brise, kolem jedne rano horko v zaludku jako prase a to se opakovalo asi ve 4 rano.
Znate to pak asi take a odvodite si kde jsem stravil temer cele dopoledne
To jidlo je fakt top co jsem jedl z paliveho(chut i palivost), snedeni syrove papricky Carolina Reaper je proti tomu pohodicka.
V tom jidle jak je to marinovane a omacka silna jako svine, svickovou jsem si nechal udelat medium-rare a byla vynikajici.
Zajimave je, ze i kdyz to fakt palilo jako prase, tak chut masa jsem porad vnimal, to same i chut zeleniny co tam take byla.
Predpokladam ze otrlejsi chillizrouti, jako je treba Baron, jeste vzal chleba a vytrel tu omacku. To bych uz nedal, byla fakt masakrozni.