NAGANERO
Re: NAGANERO
To mi povídej, ale málem ho bylo málo, respektive bylo ho málo.
Papričku jsem snědl někdy kolem 20:00 a v 1:30 ráno přišli první bolesti, dal jsem 1dcl mléka a šel zase spát což pomohlo jen na hodinu tak zase jsem dal 1dcl mléka, takto se to opakovalo až do 6:00 to ale přišel hlavní nápor a paprička se začal sunout střevama to jsem si zase prošel peklem, mléka už moc nezbývalo, tak jsem zozral pribináček, termix a naštěstí byla doma i šlehačka ve spreji i tak to byl ale slušnej masakr.
Jak už je paprička ve střevech tak to chvíli trvá než to mléko doteče do místa určení.
Tohle pheno Naganera co jsem měl já je rozhodně více po mamince Dorset Naze než po otcovi
Největší problém byl ten, že paprička po rozmrnutí zgumovatěla a nešla rozkousat na jemnou kaši a musel jsem spolknout větší kusy což pak způsobilo ty velké křeče v trakčníku.
Každopádně toto mělo i velké pozitivum, jestli jsem měl ve střevech nějaký bordel, polyp nebo něco podobného tak tam rozhodně nic nezbylo

Papričku jsem snědl někdy kolem 20:00 a v 1:30 ráno přišli první bolesti, dal jsem 1dcl mléka a šel zase spát což pomohlo jen na hodinu tak zase jsem dal 1dcl mléka, takto se to opakovalo až do 6:00 to ale přišel hlavní nápor a paprička se začal sunout střevama to jsem si zase prošel peklem, mléka už moc nezbývalo, tak jsem zozral pribináček, termix a naštěstí byla doma i šlehačka ve spreji i tak to byl ale slušnej masakr.
Jak už je paprička ve střevech tak to chvíli trvá než to mléko doteče do místa určení.

Tohle pheno Naganera co jsem měl já je rozhodně více po mamince Dorset Naze než po otcovi

Největší problém byl ten, že paprička po rozmrnutí zgumovatěla a nešla rozkousat na jemnou kaši a musel jsem spolknout větší kusy což pak způsobilo ty velké křeče v trakčníku.
Každopádně toto mělo i velké pozitivum, jestli jsem měl ve střevech nějaký bordel, polyp nebo něco podobného tak tam rozhodně nic nezbylo

- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Ahoj draku, zkroutila Tě pěkně ta zgumovatělá potvora.
Naganero má zřejmě potenciál, nejen co se plodnosti týče a umí být zrádný. Popasoval jsi se s tím se ctí , jasná zpráva, že v tuto dobu tréninku není tolik. Já jsem tedy slabší kus ale když chci zkusit kousek něčeho silnějšího
mám radši k ruce ne mlíko, ale tekutou šlehačku, smetanu nebo zakysanou smetanu. Čím tučnější, tím lépe, to mě naučily žaludeční vředy. Navíc tě ta tučná smetana prožene sračkou, tedy mě a to pak tak vyprazdňování tak nebolí. To mě naučily zas hemoroidy......
A je to dobrá medicína, dnes mám od vředů i těch prdelních klid. Takže kámo, jak se říká prevence, prevence a pak je lehko na bojišti. Kdepak já a milionovky. Máš můj respect a klobouček. 

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Tj nekdo rikal ze superpalivka je na streva asi tak jako savo na podlahu
Taky pekne vycisti.

- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tvoje noční story mi připomíná, jak jsem snědl půl "matky" Naganera - Dorset Nagu. Taky jsem toho tenkrát moc nenaspal. Člověk se pak leskne i ve vnitř 

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Lobo super video, doufám, že přidáš nějaké další. Já to dotáhl zatím k Habaněru.