Úvodem dnešního příspěvku bych jen v krátkosti zmínil, že sazeničky pomalu, pomaloučku sílí, zdaleka nemám takový lopuchy jako mnozí z vás, ale věřím, že se mi rozběhnou, začal jsem jim kromě lignohumátu přidávat trochu nějaké hnojky.Taky pomaloučku, abych jim pomohl a né ublížil.

Je toho spousta a je to docela stejnatý, pozitivum vidím, že co vzešlo, to roste, žádné velké ztráty.Dnes jsem doplnil sestaviču o 2 MiniKozy=celkem3
Jinak ve vrátnici mám taky dvě Chupetinha a jedno Žlutý Jalapeňo- hybrid, které jsem na podzim ořezal a které teď pěkně obrůstají, zatím tomu nechávam volnost,uvidíme k jaru a pak se to pokusím tvarovat,S tímto spokojenost, jakož i s 5 kytkama který mám v chodbě u strojníků-hibernují.

Problémek se mi vloudil doma, kde mám za oknem Bojovnou chlupatici- Rocoto Manzano vyseté někdy v září. Před pár dny jsem si všiml že se na pár nejstarších listech objevilo tohle, pár listů už odešlo. Nejsem si úplně jist co to může být , pro jistotu jsem dal postřik proti plísni no a nějaký látky jsem se pokusil dodat Wuxalem. Nevím, snad jsem to zachytil včas nejmladší výhony jsou zatím v pohodě. Konzultace vítána ! ! !

Takže zdravím a budu rád za Vaše připomínky k tomu Rocotu. Jo a dnes jsem si drobátko přisolil polívku chillisolí, byla furt málo slaná.....pak mi slušně hořela huba.