Ahoj,
Zatím je vyklíčeno 66/99 z toho mi 2 rostlinky nepřežily následnou péči Rostlinky jsem s Jiffy přesadil do sadbovače chvíly po přesazení, protože jsem letos v Jiffy neuhlídal vlhkost a tak jsem si málem udělal sušené chilli už ze sazeniček. Tyto sušené to nakonec přežily.
Zde jsou fotky jak to u mě letos vypadá a jak si vedu záznam
Pěstírna
Tabulka
Hmmmmm, pán je zřejmě vzdělán v počítačových programech na tvorbu tabulek.........že já hlava pitomá a šedivá jsem nedával na tom kurzu Základy PC před lety větší pozor.....teď už si ani nepamatuju, zda tohle umí Word nebo Excel. Ale vážně......
kašli na to ja tiež píšem do chilli zápisníka hlavný dôvod - nerád sedím za pc a druhý hlavný dôvod - zápisník so mnou chodí v taške kedykoľvek si viem pozrieť čo chcem.dalo by sa to aj v mobile ale kto sa s tým bude packať na malom displaji.
štvorfarebné pero je klasika
20192018 20172016
ak mi niekto chce napísať poprosím radšej klasickú správu lebo čet cez mobil nevidím a cez pc tu skoro nechodím.ď
Děkuju pánové.
Dneska jsem ještě vyměnil trubice zářivky, ve třech ze 4 byly trubice 4.000K tak jsem dokoupil 6.500K s max.2.000lm. Takže už svítím jak mám.