ss552 píše:Trocha to tu ozivim. Stale sa pohravam s myslienkou, ze skusim bonchi aj ja. Co treba spravit, aby bol kmen co najhrubsi? Na tej fatalii stranke niektore vyzeraju, ze maju priemer aj 4cm, co sa mi zda priam nemozne u chilli.
Zrovna včera jsem si tohle vlákno prohlížel, jelikož mám v úmyslu si vytvořit taky nějaké bonchi

....
Já na to jdu následovně: včera jsem nasadil 3 semínka African Devil do jedné Jiffy tablety, s tím že jak budou růst, tak je zapletu do sebe aby jim ty kmínky drželi u sebe, nebo lépe: srostly. African Bird je odrůda, kterou když necháš vyrůst jen tak, tak moc tlustý stonek mít nebude

, proto je lepší tahle možnost. Jinak normalka....nasadíš něco co dorůstá hodně vysoko, nebo něco silnějšího co tlouštky se týče, v závěru sezony ostříháš.
Nebo možná by nebylo špatné nechat srůst nějakým chilli co mají tlusté stonky

....na to se mimochodem taky chystám

: Zapletu do sebe NAGANERO, Peach Tigers Tooth a Habanero Chocolate

.
Já osobně si myslím, že to špatný nápad není aspoň trochu zaexperimentuji

...