Už jsem to napravil na 20 cm ...listky zatím v poho
LOBO prales 2017 - HYBRID kam se podíváš
- Napoleon Born2Party
- Stálý člen
- Reputace: 59
- Obrázky: 0
Re: LOBO prales 2017 - HYBRID kam se podíváš
Aha, to ja mam 2x 18W a 10 cm daleko
.
Zdravím všechny,
průbežně to klíčí, bují, roste, dělá radost. První grow box je plný a aktuálně mám zaseto cca dalších 100 semínek přičemž klíčit budou průbežně a něco již vykukuje. V sobotu tedy budu dávat dohromady novej box na další mimina. Nebude to žádná umělecká truhlařina spíš to bude fušérství ale hlavně že budou mít mimina kde bydlet
Každopádně tady je malá ukázka toho jak to pokročilo v prvním boxu.

průbežně to klíčí, bují, roste, dělá radost. První grow box je plný a aktuálně mám zaseto cca dalších 100 semínek přičemž klíčit budou průbežně a něco již vykukuje. V sobotu tedy budu dávat dohromady novej box na další mimina. Nebude to žádná umělecká truhlařina spíš to bude fušérství ale hlavně že budou mít mimina kde bydlet
Každopádně tady je malá ukázka toho jak to pokročilo v prvním boxu.
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
To víš Erbene jsem nefalšovaný chillenecErben61 píše:![]()
Koukám Lobíku, že jsi setsakra vepředu, budeš mít náskok, kam to proboha všechno složíš, vždyť tyhle rostliny budou v dubnu už pomalu plodit. Napadá mě taky, že bude v Jirkově asi nějaký většííí odběr energie. Dáváš tomu pěstování docela obrovský rozměry.
![]()
![]()
![]()
A jestli bude nějaký větší odběr energie ta kdíky sušičce kterou jsem dostal ale určitě ne kvůli jedný zářivce ani dvěma, ty světla mají denní odběr asi jako osobní PC za hodinu takže su klidný.
jinak kam je dám v Dubnu ? No to se ještě uvidí
- Jahodove_pyre
- Stálý člen
- Reputace: 229
Řikal jsem si, že se podívám na tvou aktivitu na foru, soudě dle aktivity na FB atp.
TVL !! Dneska ráno když jsem se podíval k sobě do pařničku na modely a trochu se leknul co že tam mám za kreatury ( probral jsem se po dvoudenní povánoční abstinenci ) začal jsem přemýšlet co vlastně udělám se těmi miliony na konci úrody 2017 ( povede-li se ), když musím vždycky den sbírat odvahu abych do sebe dostal 500 000 shu. Když jsem dočetl tvůj seznam, rozhodl jsem se VYSRAT na přemýšlení o takových vzdálených blbostech a namísto toho koupím druhej pařníček, supresivní subst a papapapa
PeAce
TVL !! Dneska ráno když jsem se podíval k sobě do pařničku na modely a trochu se leknul co že tam mám za kreatury ( probral jsem se po dvoudenní povánoční abstinenci ) začal jsem přemýšlet co vlastně udělám se těmi miliony na konci úrody 2017 ( povede-li se ), když musím vždycky den sbírat odvahu abych do sebe dostal 500 000 shu. Když jsem dočetl tvůj seznam, rozhodl jsem se VYSRAT na přemýšlení o takových vzdálených blbostech a namísto toho koupím druhej pařníček, supresivní subst a papapapa
PeAce
Always hard way
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 831
Řekneš mi proč máš ty kytky zvrchu zasypané tolika perlitem? Náhoda nebo účel?
No jelikoz tam nemam porad ventilator tak se na povrchu substratu porad tvorila plisen, kterou jsem.musel porad seskrabavat coz me uz nebavilo a tak jsem zasypal perlitem a je klid. Dal by se pouzit i pisek ale neměl jsem.Zrzek píše:Řekneš mi proč máš ty kytky zvrchu zasypané tolika perlitem? Náhoda nebo účel?
Gratuluji k rozhodnutiJahodove_pyre píše: Když jsem dočetl tvůj seznam, rozhodl jsem se VYSRAT na přemýšlení o takových vzdálených blbostech a namísto toho koupím druhej pařníček, supresivní subst a papapapa
PeAce