V pěstování papriček jsem naprostá lama. Pálivá jídla jsem nikdy moc nemusel, max. beraní rohy dlouho naložené a jen mírně pálivé.
Loni jsem zjistil, co to vlastně je kajenský pepř, tak jsem ho pro legraci dal do skleníku, dědovi se ho nějak nepodařilo umořit a úroda byla ucházející.
Ochutnat čerstvou jsem se neodvážil. Co s nimi? Usušil jsem je, dal do ručního mlýnku a ... PECKA!
Abych pravdu řekl, myslím, že takhle vypadá závislost.
Takže, další semínka, Jiffy a velká bedna už jsou doma, minipařeniště, lampa 5800K a časovač na cestě (dát rostlinky za okno nebylo permission granted).
Pokusím se o:
Cayenne Red
Cayenne Yellow
Zimbabwe Bird / African Devil
Pequin mix
Scarlet Lantern
Chinese Multi-Color
Black Pearl
Držte mi palec, všem přeji úrodný a šťastný rok 2017
larryunderwood73
