
Ahoj ze Zlína
- matoha
- Stálý člen
- Příspěvky: 1321
- Registrován: 21 čer 2016 17:16
- Reputace: 564
- Obrázky: 0
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
Re: Ahoj ze Zlína
to korenie z annuum je síce pálivé ale vypáli ti to akurát pery ústa a zadok.niektoré chinensky mleté pália úplne inak.a čo sa týka morugy toho korenia ti naozaj veľa netreba ver tomu že to vydrží dlho
moruga sa skôr hodí na omáčky

Re: Ahoj ze Zlína
Sice opožděně, za což se omlouvám, tě tu vítám! 

- mab
- Stálý člen
- Příspěvky: 320
- Registrován: 05 črc 2016 17:13
- Reputace: 401
- Obrázky: 0
- Bydliště: Vyškov
Re: Ahoj ze Zlína
Taky tě tu vítám.
Koření z milionovek se právě hodí na všechno, mají jinou vůní, chuť a sušené se dá daleko lépe dávkovat než čerstvé
Takové arašídy - nesolené nebo solené opláchnuté vodou (OMO) a následně posypané dle chuti, parádní zážitek i pro kolemjdoucí nenechavce.
Koření z milionovek se právě hodí na všechno, mají jinou vůní, chuť a sušené se dá daleko lépe dávkovat než čerstvé


Takové arašídy - nesolené nebo solené opláchnuté vodou (OMO) a následně posypané dle chuti, parádní zážitek i pro kolemjdoucí nenechavce.

- matoha
- Stálý člen
- Příspěvky: 1321
- Registrován: 21 čer 2016 17:16
- Reputace: 564
- Obrázky: 0
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
Re: Ahoj ze Zlína
tak to máš asi iný prah pálivosti ako ja
pri sušenom vnímam iba silu palu chuť už nie. ale to oplachovanie vodou..no..zase som sa dozvedel niečo nové
že aj arašidy sa dajú opláchnuť
a tí okolo idúci..ktorým to ponúknem? to je tiež dobrý nápad 




Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host